We Happy Few - drogmámoros negyedóra

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Az IGN jóvoltából 15 perces játékmenet-bemutatóval jelentkezett a Contrastot is jegyző Compulsion Games legújabb, kábítószertől mámoros, retrofuturisztikus világban játszódó játéka, a We Happy Few.

A We Happy Fewban egy fiktív, angliai városban, Wellington Wellsben járunk majd, ahol a lakosság a Joy nevű kábítószer feltalálása után nem igazán ismeri a boldogtalanságot. A hallucinogén mindenkit függővé tett, így senki sem foglalkozik azzal, hogy a drognak egyébként komoly mellékhatásai is vannak.


Főhősünkkel egyelőre tisztázatlan okokból kerülünk a retrofuturisztikus városkába, ahol az lesz a feladatunk, hogy megszervezzük menekülésünket. Ehhez azonban muszáj lesz beolvadnunk, így mi magunk is élni fogunk a Joy nevű bűnös élvezettel. A játék alapvetően a gyűjtögetésre fog koncentrálni, így a meneküléshez szükséges tárgyak beszerzésén lesz majd a hangsúly.

Megjelenési dátum még nincs.

6.
6.
carbon based
Azt tudtátok,hogy (állítólag egy belsős infó szerint) ha játék elött kicsivel elnyalod a DVD tokot, meglesz a VR élmény is? A Steames verzió érthető okokból a Joy egy ennél is agresszívabb variánsát generálja majd a játékosban 8 gigás elsőnapos patch, random desktop check és hónapokig mellőzött bugok formájában. :)
5.
5.
KopyAti
4.
4.
#2: Ez esetben viszont nincs szükség saját magunk belövésére, csak egy álarcra és már el is "vegyültünk" ... Rejtély megoldva, játék letudva :D
3.
3.
gomba56
1:53-nál is? Olyan furcsa nekem.
2.
2.
wolfwarrior
Mindenki álarcot visel ezért nincs mimika.
1.
1.
gomba56
Miért nincs mimika? Nem mozog a szájuk.Ez a játék nem tetszik... pedig érdekes koncepció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...