Egyre biztosabb: még egy Zelda-remaster jöhet

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 15.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy néz ki, messzebb lehet az új Zelda megjelenése, mint gondoltuk. A hírek szerint készül a The Legend of Zelda: Twilight Princess felújított változata, és jó eséllyel hamarabb is fog boltokba kerülni.

Népszerű teória, hogy a Nintendo már nem a Wii U-ra, hanem a NX kódnevű konzoljára szánja az új The Legend of Zeldát; ezzel magyarázható a játék késése, és az is, hogy az E3-on már meg sem említették a projektet.

Nos, a legfrissebb hírek miatt, miszerint készül a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-változata Wii U-ra, csak gyarapodni fognak a találgatások.

Történt ugyanis, hogy nem olyan rég az egyik rajongó rábukkant a Nintendo eShop adatbázisában a Twilight Princess ikonjára, és bár ez a játék Virtual Console-megjelenésére is utalhatott volna, nem sokkal később valaki felfedezett egy Twilight Princess HD című projektet is, amely alapján eléggé úgy tűnik, a Wind Waker után egy újabb régebbi Zeldát melegítene fel a Nintendo.

A 2006-os Twilight Princess egyszerre volt a GameCube utolsó Nintendo-játéka és a Wii nyitócíme, és a kasszáknál, illetve a kritikusoknál is jól szerepelt. A Nintendo már korábban is jelezte, hogy kísérletezett a HD-változatával, és bár hivatalosan még nem erősítette meg, úgy tűnik, a kísérlet csendben teljes értékű projektté lett.

Egyelőre csak tippelünk, de nagy esély van rá, hogy az új remaster beelőzi a fejlesztés alatt álló új részt.

1.
1.
north
Szerintem valószínű, hogy WiiU-ra fog jönni olvastam valahol hogy milyen Virtual Console címek jönnek és ott fel volt sorolva a Spirit Tracks, Phantom Hourglass, Ocarina of Time, Skyward sword és külön ki volt emelve, hogy NEM Virtual console WiiU The Legend of Zelda The Twilight Princess HD :)
Én bízom ebben :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...