Pontos dátumot kapott a Sebastien Loeb Rally Evo

Link másolása
Még a nyáron jelentették be, hogy jövő év elejére csúszik a Sebastien Loeb Rally Evo. A Milestone játéka most pontos megjelenési dátumot kapott, valamint egy új trailert is megnézhetünk a bejelentés alkalmából.

Nemrég jelent meg a WRC 5, melyet idén már a nem a Milestone fejlesztett. A csapat azonban továbbra is a ralijátékoknál marad, és az ő műhelyükben készül a Sebastien Loeb Rally Evo. A játékot még a nyáron tolták el jövő év elejére - állítólag minőségbeli problémák voltak, de az is lehet, hogy a konkurencia elől akartak kitérni. Mindenesetre most bejelentették, hogy január 29-én fog megjelenni a játék. Új trailer is érkezett, íme:


A játék Xbox One-ra, PS4-re és PC-re jelenik meg.

12.
12.
Falcon
szerintem mind a kettő rallis játékot megveszem de csak használtan mert új árát nem éri ahogy hallom de akkor marad a várakozás.... :(
11.
11.
Chelseafan1989
Én nagyon bízom benne főleg az miatt mert Loeb is segített a fejlesztésben és egy élő rally legenda nem hiszem hogy egy sz.r játékhoz adja a nevét.
A WRC5 meg videók alapján nagyon gatyinak tűnik.
Sajnos ps4-re meg xo-ra még nincs Dirt rally így sajnos még várni kell egy értelmes rallys játékra.
10.
10.
GAMEROD
Nekem tetszik, mondom ezt úgy hogy a Dirt Rally-t már első nap megvettem, A WRC-t pedig kipróbáltam ez tűnik eddig a legjobbnak.
8.
8.
Grabowsky30+
#5: Nagyjából ugyan az mint a 4! Ha azt bírtad ebben sem fogsz csalódni! Dirt-öt viszont ne nézd meg meg sírva fakadsz! :D
7.
7.
Ps4-re egyelore csak a wrc 5 van, de azt is, mint ezt is inkabb hasznaltan probalom ki.
5.
5.
Falcon
#4: és a wrc-4 hez képest ilyen lett mert ps4 en nincs dirt rally viszont kellne nekem wrc fan -ként egy jo rallis játék
pályák hoszabbak? ugyanolyan sok pálya van mint a 4 ben ?
nekem a wrc4 nagyon bejőt.... az 5 tőbbet nyujt vagy sak garafika jobb egy hajszálnyival?
4.
4.
Grabowsky30+
Majd meglátjuk, a WRC5 elég gyenge eresztés lett a Dirt mellett! Éveken keresztül sokat fejlődött a játék és a 4 már egész jó volt, de lehet, hogy ezt csak azért éreztem így, mert nem volt alternatíva mellette! A Ken Block féle Dirt rallykat nem nevezném wrc-s alternatívának! Viszont mióta Early A.-ban megvettem ezt az új Dirt Rally-t a WRC4 gagyinak tűnik és a WRC5 is! Nagy reményeket nem fűzök ehhez a Loeb-höz sem ismerve a Milestone csapatot! Azt hiszem ha a Dirt Rally elkészül jó pár évre felül a trónra ebben a kategóriában!
3.
3.
PaprikaJancsi
Nem tűnik annyira rossznak, lehet hogy jó is lesz. Bár a grafika lehetne szebb.
1.
1.
DarkLord
Ez sem lesz jobb egy fokkal sem, mint a WRC 5 , igaz egy árkád bohóckodásra nem annyira lett rossz a WRC 5, de sokat nem kell tőle várni. Nem vagyok nagy Rally kedvelő, de évente 1-szer elkap a hév és nyomok vele pár versenyt, mint ahogy most teszem a WRC 5-el, ezt is majd kipróbálom, addigra már úgyis törölve lesz az említett játék a gépemről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...