Resident Evil - újabb animációs film készül

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyre nagyobb a mozgolódás a Resident Evil-sorozat körül. Nem elég, hogy három játékon dolgoznak a fejlesztők egyszerre, 2017-ben egy élőszereplős és egy animációs filmet is kapnak a rajongók.

A 2008-as Resident Evil: Degeneration és a 2012-es Resident Evil: Damnation után újabb animációs film készül a sorozat alapján. A 2017-ben érkező adaptációt a japán - és nem mellesleg Sega-tulajdonban lévő - Marza Animation Planet készíti, míg a történetért Makoto Fukami (Psycho-Pass), a rendezésért pedig Takanori Tsujimoto (Hard Revenge Milly, Ultraman X) felel majd.

Rajtuk kívül a The Grudge atyja, Takashi Shimizu is csatlakozott a projekthez, mint vezető producer, továbbá a capcomos Hiroyuki Kobayashi is közreműködik a munkálatoknál, ő felügyel majd azért, hogy a film minden szempontból megfeleljen a kiadó elvárásainak. Ő egyébként az élőszereplős mozik munkálataiban is részt vett, illetve vesz is, hiszen a Resident Evil: The Final Chapter még javában készül, 2017 januárjában várható a premierje.

A Capcom jelenleg három Resident Evil-játékon dolgozik, a Resident Evil Zero HD mellett remake-elik a második részt, illetve egy multiplayer-orientált mellékág is készül náluk. Továbbá úgy néz ki, előbb-utóbb elkészülhet az a hetedik epizód is...

2.
2.
patka21991
Ezek az animációs filmek jobbak, mint a Mila Jovovich főszereplésével készült filmek. Bár ez előbbiek jobbak követik a játékokat, míg az utóbbi inkább a Resi alapján készült filmek.
1.
1.
ResEvil fankent varok mindent :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...