Tényleg hibrid lehet a Nintendo új konzolja

A Wall Street Journal informátorai is megerősítették, hogy hibrid lehet a Nintendo új konzolja, az NX. Ez azt jelenti, hogy a gép egyesítené a nappaliba szánt és a hordozható masinák előnyeit.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#37
#24: Most több WiiU játékot adtak, adnak ki a szezonban, mint 3DS-re. Szóval én még nem temetném. A belinkelt cikkedben is azt mondják, hogy még pontosan azt se tudják, hogy milyen lesz. Ergó örülhetünk, ha jövőre bejelentik.
#35
NorbiiiModerátor
#33: Én sokat filóztam azon, hogy egy új konzol lesz az NX, vagy valami más koncepció szimplán, vagy aminek adott esetben köze lehet a 3DS-hez, és a Wii U-hoz....?! Még semmi sem biztos, de ami a hírből levehető, (amit linkeltél ezt én is olvastam asszem) hogy az NX egy bitang erős és ötletes konzol, (eszköz) lesz/lehet!

Legyen az NX erős, jöjjön rá sok nem N-es cím, GTA, és minden, de ez NE menjen a Nintendo törzsközönségének a hátrányára, mert bevallom egy kicsit tartok ettől..:( Továbbra is legyen sok Mario és társai játék!
#34
Bár ezzel együtt úgy tűnik hogy a wiiu hamar támogatás nélkül marad és lesz a legrövidebb életű nextgen konzol. Gondolom ezért sem jelenik meg sok játék a wiiura.
#33
http://diceandsorcery.tumblr.com/post/131413643063/%C3%BAjabb-inform%C3%A1ci%C3%B3k-sziv%C3%A1rogtak-ki-az-nx-konzolr%C3%B3l

Új infó az NXről.
#30
NorbiiiModerátor
#27: De jó ilyeneket olvasni, akkor örülök, hogy szintén egy Nintendo rajongóhoz van szerencsém. :)

Nézd meg, hát nem csodálatos? Gyermekkorom kedves emlékei jutottak eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=6vR8EHatIIE

Persze sok N játék van: DKCR, Galaxy, Kart, Mario Party, Metroid stb...
#29
Egy asztali és egy kézikonzol egyben? nem rossz, nem rossz.
#28
#26
NorbiiiModerátor
#25: Igazából én is gamer vagyok, de nem játszom hosszú órákat, az elmúlt években inkább alkalmi játékos voltam! Értem, ez nagyon kedves gesztus volt Tőled, ezek szerint jó szíved van, respect érte! :)

Az NX-től nem teljesen vagyok boldog. Oké várom, mint nagy Nintendo rajongó, de annyi jó, és számomra kedves játék van Wii U-ra, hogy örültem volna, ha a Wii U sikeresebb, és szó nincs új konzolról/ötletről! Remélem viszi majd az U-s gameket.
#24
A wiiura már idén se sok játék jelent meg, talán már ennyire az új konzolra készülnek a játékaik.
#23
#19: Ilyet se sokat hallani Tőletek.

Az biztos, hogy valami nagy dobásra készülnek, annyi ködösítés van a dolog mögött, hogy ihaj. Simán el tudom képzelni, hogy már lemez meghajtó nem lesz, nagyon afelé hajt a világ. Például már a steam kulcsok eladása is bekerült a konzolboltok ajánlatai közé.
A 3ds-nek lassan itt a vége. Lehet, hogy hibriddel akarják leváltani. De itt vannak a mobilok is, amire most játékot készítenek. Lehet, hogy ezeket az erőgépeket is fel akarják használni hozzá. Ki tudja, jövőre kapunk csak hivatalos bejelentést.

A gamepad meg igen is jó, van értelme. El tudok menni játszani a lakás olyan pontjára, ahol már senkit se zavarok. Aztán azoknak is nagy könnyebbség, ahol csak egy tv van, vagy ahol nincs is normális monitor vagy tv. Nem csoda, hogy már mindenki tud streamelni. Xbox one pcre, ps4 vitára.
#22
NorbiiiModerátor
#18: Én ugyan nem vagyok rápörögve, sokáig egy konzolom volt, és szerettem megbecsültem! Hogy mi lesz az NX-ből? Meglátjuk! :)
A Wii U esetében úgy vagyok, hogy én nem örülök teljesen az NX bejelentésnek, mert így a Wii U háttérbe szorulhat, na meg sok jó cím van rá, támogatni kéne még...!
#21
*van
#20
Bar off, de en is kicsit megbantam mar, hogy valtottam ps3-rol 4-re, csomo jo jatek hianyzik, viszont can sok szar indie ra, annyi mint a szemet...
#19
ha egy kézi konzol is a csomagban lesz akkor a gépen spóroltak nagyon ...úgy látom a nintetndo semmiből sem tanul.....
most hogy kiderült hogy nagyon gyengék lettek az új konzolok csak annyi dolga lett volna hogy 30% erősebb gépet csináljon mint a ps4 és venné mindenki ha a játékok garfikjáján is meglátszana a kijelzős irányítót meg felejtsék már el semmi értelme nincs csak iszonyat drága
én már megbántam hogy váltottam ps3 asrol 4re ,azok a játékok ammikel én játszok (call of duty, battlefield) nem lettek sokkal szebbek viszont 5x annyit költők rájuk és minden gagyiságot remastelnek csak ezeket nem nehogy szervert keljen tartani rájuk