Jövő hónapban jön a Yakuza 5

Link másolása
Úgy tűnik, hamarosan véget ér a nyugati Yakuza-rajongók várakozása, mivel a Sega tájékoztatása szerint nem sok van már hátra a megjelenésig. Állítólag a technikai gondok miatt csúszott ennyit a nyugati kiadás.

Nem sok van már hátra a Yakuza 5 nyugati kiadásának megjelenésééig, mivel a Sega tájékoztatása szerint november közepén megjelenthet a játék. Bár egy kicsit rossz ómen, hogy pontos megjelenési dátummal nem szolgáltak, azért mégis jó hír a bejelentés, hiszen nagy csend volt a játék körül. A kiadó tájékoztatása szerint technikai problémák akadtak a fejlesztés során, mivel a cím motorja néha megmakacsolta magát, és nem engedte beilleszteni az angol szövegeket.

A Yakuza 5 egyébként még 2012 végén jelent meg Japánban, így nem mondhatni, hogy elsiették a megjelenést. A szigetországba jövő év elején jön a játék hatodik része, valamint az első rész remake-je - reméljük, még megérjük ezek nyugati megjelenését.

5.
5.
A Pulyka
Kidobhatná már valaki végre ezt a debilt!
4.
4.
polank
#1: Hál istennek nem lesz pc-s verzió. A konzolexkluzívok jók,megéri konzolt venni és nem rinyálni állandóan. De rinyálj tovább,így jártál :)
3.
3.
simon 555
#1: Sose volt Yakuza PC-n, szerintem ez sem lesz más.
2.
2.
kamgecam
Előbb kijön mint ahogy vártam.
1.
1.
blountex
Na és a Pc-s változatról lehet tudni valamit?
Volt róla szó hogy nincs kizárva az az ötlet hogy megjelenik erre a platformra is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...