Itt a felújított Darksiders 2 launch trailere

A jövő héten érkezik az új konzolokra a Darksiders 2: Deathinitive Edition, amely a közkedvelt hack 'n' slash felújított változatát takarja. A megjelenés örömére most egy új előzetessel gazdagodtunk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
#12: 80% mászkálás? Szerintem ebben a kategóriában messze az egyik legjobb game amit valaha kiadtak.
#13
Egyszer végigjátszottam anno. Jó volt de elég volt.
#12
Tipikus megtévesztő trailer. Tegyünk bele akciót. A játék meg unalmas (kb. 80% mászkálás, 20% akció). PS3-ra megvan. És mint sokaknak, még mindig egy csomószor kifagy. Inkább ajánlom a következőket: GoW, Castlevania: LoS, Dante's Inferno. Ezekben legalább jól van adagolva a mászkálás, a fejtörők és az akció.
#11
#5: Annak idején írtam erről, hogy nekem miért is tetszik jobban az első rész. Röviden.

War - Death 1-0 (War brutális, gonosz nagyon eltalált karakter, míg Death hozzá képest egy kisleány).

Boss Harcok 2 -0 (Az első összes Boss harca valami kis trükkel volt megoldható, míg a 2.-ban egy egyszerű csak üsd stílust hoztak be.) Straga , mint Boss hát mit ne mondjak egyik kedvenc Boss-om. Brutális és kétszer is össze kell vele csapnunk.

Az ügyességi részek és a fejtörők az is-is kategória. Pl. az elsőben a Black Throne elég jó volt ebből a szempontból a fény terelése. Míg a 2. részben is voltak a klónnak köszönhetően kis mutatványok, de baromi egyszerű volt.

Mint írtam nekem mindkettő tetszik csak az elsőt sokkal többre értékelem. 3. rész meg lesz, de nem a sokak által várt másik két lovasról fog szólni, hanem a Nephalem története lesz.
#10
Én meg csak itt ülök és várom a darksiders 3-at. Kár, hogy valszeg sosem készül el.
#8
Törölt felhasználó
#4: +1
#7
#5: +1
#6
#4: +1
Nekem is a szivem csücske az első...War brutalitása, maga a harcrendszer.... War-om a 3.részt sok szeretettel....!!!
#4
Egyébként, ha annyira újítani akartak és ennyire unatkoztak is azt nem értem, miért nem az első részt akkor már? Az első rész mindenben jobb, mint a 2. , de persze nekem mindkettő szívem csücske, de akkor is az első veri ezt...
#3
Meggyőző trailer, jöhet.
#1
Nagyon jó játék volt igazi hack n slash gyöngyszem.