Így fest a Day of the Tentacle felújított változata

Link másolása
Még a tavalyi PlayStation Experience-en jelentette be Tim Schafer, hogy a Grim Fandango után egy másik klasszikusukat, a Day of the Tentacle-t is felújítják - ebből a verzióból érkeztek most meg az első képek.

Megérkeztek az első képek a Day of the Tentacle felújított változatából, mely a bejelentés óta alcímet váltott és most már a Day of the Tentacle Remastered néven fut. Az 1993-as játék felújítását a Grim Fandangóhoz hasonlóan a Double Fine készíti - a grafikai tuning mellett újrakeverik a hangokat, az effekteket és a zenéket is. A Remastered változatban meghallgathatjuk majd az eredeti fejlesztők kommentárjait is, valamint egy gombnyomással válthatunk majd a régi és az új látványvilág között.


A megjelenés valamikor 2016 elején várható PC-re, PS4-re és PS Vitára.

13.
13.
#7: Te milyen jol beszesz.
+1
Pont a minap hallgatam az IGI trackjeit es pölö abbol is johetne egy mai, ha nem is feltetlen csucs grafikas, de szintre hozott remake..
12.
12.
joska65
Sziasztok, segíts !!!! van itt valaki ismeri az infinity Disney 2.0 ? Hogyan tudom levenni az információs ikonokat a képernyőről, hogy csak a játékot lássam ? ( eredményzjező, pontszám , helyzet, stb stb Köszi előre is...
11.
11.
Spectrum
10.
10.
PaprikaJancsi
Ebből látszik, hogy nincs ötlete a cégnek. Ilyesmi játékokat is adtak ki mostanában, de senkit nem izgatott a megjelenés után pár nappal. Amikor meg elővesznek egy ilyen öreg gamét mindenki elveszti a fejét, hogy milyen király volt.
9.
9.
zozo76hun
a Commodore Vilag-ban is volt cikk rola. :)
8.
8.
zozo76hun
de marha jo jatek volt anno mikor megjelent. az elso reszt is kijatszottam a zakk-el egyetemben.
7.
7.
DarkLord
Mondjuk, amikor ilyen játékokat dobnak ki újra az mindenkinek jó. Veteránoknak azért, mert egyszer már átélték régen és most mai tuninggal ugyanazt végigélhetjük. A fiatalok, pedig megismerhetik eme régi klasszikus játékokat. Szóval, amikor elővesznek egy fél vagy egy éves játékot, mert nem bírnak mit kitalálni azt el kellene felejteni és szépen így visszanyúlni a régi nagy játékokhoz.
6.
6.
Serovics
Mekkora játék volt! A balkezes kalapáccsal....
5.
5.
delphijos
Hatalmas kedvenc. Jöhet. :)
4.
4.
Paint
Na ez egy kifejezetten jó hír :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...