HWSW: iPhone 6s teszt

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 26.
  • Hardver
Link másolása
Továbbra sem sikerült leküzdenie több, formatervből adódó problémát, míg más területeket - például az ujjlenyomat-olvasót - gyakorlatilag tökéletesre csiszolta új csúcstelefonján az Apple - írja a HWSW.

Nem változtatott idén sem a tavalyi recepten az Apple, két méretben és (az s-generációnak megfelelően) azonos ipari formatervvel dobta piacra az új iPhone-t - október 9-től hazánkban is.


A cégtől megszokott fejlesztési ciklus nem változott, az "s-es" modellek nem hoznak első pillantásra látható újdonságokat elődjeikhez képest, az új funkciókat gyakorlatilag változatlan formaterv mellett vezetik be. A telefonban furcsán keverednek a sokéves iPhone-tradíció gyökerei az új megoldásokkal, az eredmény pedig akár az Apple helyzetét is jól szimbolizálja: magasra jutott, de nem tiszta, hova lehet tovább lépni.

Ez természetesen csak a teszt bevezetője, a teljes cikkért irány a HWSW!

7.
7.
Tokodboy
Sokaknak meg pont az ios okoz gondokat.
6.
6.
dzsiádzsó
#5: Hát azért :D ezt cáfolnám, de erősen! Aki nem ért hozzá, annak az iPhone mennyország, egy Android vagy WP maga a pokol és átláthatatlan.
5.
5.
Bisco
Az összes okostelefont egyszerű kezelni, ezért kár iphone-t venned.
4.
4.
Blueberry
Csak az húzna fel h nem érem át,de jó lenne 1 "tábla"(azért kell iphone mert mást nem volna türelmem megtanulni kezelni)
3.
3.
mestermagyar
#2: A legújabb sharp telefonokat kéne kipróbálnod, azoknak már-már oldalt és felül sincs is keret, még az alsó felület is jól ki van töltve gombokkal. Amikor valami nyugati (japántól nyugatra egészen az USA keleti partjáig xd) cég a keretvastagsággal próbál péniszt méregetni én mindig kuncogok egyet rajtuk.

Csak sajnos a japók különcködnek és ezért itthon nem menne bele a SIM. Amúgy bármennyire is tudnak a sharp telójai, még ott is(!!) a mellettük kőkorszakian batár iphone telefonok vannak többségben.
2.
2.
dzsiádzsó
Az a legnagyobb baj a 6-os szériával, eltekintve az akksi még mindig nem bírja, korlátok mindenhol stb. problémáktól, hogy rossz a méretezés! Egyszerűen túl nagy a 6/6s. A plusz oké, bár töredékét veszik a simához képest, de kellett egy ekkora is. Viszont a 6/6s túl nagy, 4" képest 4,7-et ugrani? Az ugyanúgy nem egy kezes telefon, tehát akkor már plus-t vennék, abban legalább van akksi is. 4,3-as 4,5-ös telók teljesen jók lennének, feltéve szélein nem hagyna centiken kihasználatlanul az apple. Sajnos miután egy vödörszar is siker lenne ha apple logo és egy irreális ár rákerülne, így soha nem fog valóban az igényekhez igazodni az iPhone, igazából mi vagyis a vásárlóik igazodnak hozzájuk, hogy birtokolhassák az általa vásárolt státuszt, valahogy meg hívni lehet rajta két csücsörítő fotó is felmegy a starbucks wifijéről instára és mindenki boldog, vagy nem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...