Egyelőre parkolópályára került az Alien 5

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Neill Blomkamp, az Alien 5 rendezője a Twitteren jelentette be, hogy egyelőre jegelve van a film forgatása. Állítólag a Ridley Scott rendezte Alien: Paradise Lost kavart be, így attól (is) függ, mi lesz a sorsa az ötödik résznek.

A District 9, az Elysium és a Chappie rendezője a Twitteren erősítette meg, hogy a 20th Century Fox egyelőre leállíttatta az Alien 5 munkálatait. A háttérben a Ridley Scott nevével fémjelzett Prometheus-folytatás, az Alien: Lost Paradise áll, és a történtek fényében nem biztos, hogy jó előjel, hogy Scott további részekben is gondolkodik.


A helyzet jelenlegi állása szerint tehát nincs rá garancia, hogy Blomkamp projektje megvalósulhat, bár Sigourney Weaverrel az oldalán talán bizakodhat, hiszen Ellen Ripley egy meghatározó karaktere a történetnek, és talán sokan kíváncsiak egy olyan sztorira, aminek ő áll a középpontjában.

20.
20.
Aanash
#19: Lehetséges, de én úgy emlékszem hogy nem egy kikelt tojás volt.
Mindegy is :)
19.
19.
amperovszki
#17: szerintem az az urna egy már kikelt tojás maradványa, ha jól emlékszem
18.
18.
Drought
Hát ez kurva jó, prometheus 2 az nagyon kell...az első is egy katasztrófa volt. A tudósbrigád az év vicce volt abban a filmben. Inkább jönne az 5. alien hátha az tud valamit. Egyébként az alien 3-at én sem értem miért divat utálni, nagyon is jó volt az a rész, a zenéje is brutál jó.
17.
17.
Aanash
Az Alien - Nyolcadik utas a Halál könyvben találnak a lezuhant űrhajón egy olyan urnát, mint amik a Prometheus-ban is vannak.
Csak sajnos a könyvben magáról az urnáról nem tudni meg semmit.
Ott van azt kész ennyi.

16.
16.
KopyAti
Bizony a 3., és 4. rész is nagyon jók voltak. Főleg a 3, de azért a 4 is jó!
Az 1-2 meg történelem!
15.
15.
hoaw
78 helyett 77-ben volt.:)
14.
14.
Sznfctm
#13: Izé, 79-es, 78ban Star Wars volt. :D
13.
13.
Sznfctm
Hacsak Ridley Scott nem mutatja be a kékemberek bolygóját, amint azon idegen hordák söpörnek végig (amit amúgy csípnék, mert ez az egész kékemberes-emberiségeredete sztori szerintem egy gyökérség, és minimális köze van az Alienhez bármilyen formában), nem értem, miért biggyesztette oda az Alient a címbe. A Prométheusz se igazán volt előzményfilm, hanem egy ilyen izé u.abban az univerzumban, aminek végül semmi köze a 78-as filmhez.

Szerintem ettől még az Alien 5-öt kár jegelni, Ripley se lesz már fiatalabb! :D A 3 meg a 4 nem voltak rosszak, bár tény, hogy folytathatták volna értelmesebben az első két film által lefektetett sztorit, ahelyett hogy mindkét rendező inkább önmagát valósította meg. :P
12.
12.
zsocwargear
Hála az égnek... Blomkampre egy törött faágat se bíznék rá, mert még azt is elrontaná...
11.
11.
Spectrum
Nekem mind a 4 Alien film nagyon tetszett, az AvP filmekre már nem nagyon emlékszem. :-D
10.
10.
dcba
#8: Ja az AVP filmek az mar egy mas teszta. Az elso resz a maga kis matines felhangjaval (mert persze a toppek jelenlete is kell a moziba) elment egynek vagy akar kettonek, de a masodik resznel nem tudom mit gondoltak. Komolyan ott szerintem a takaritono ejjel leontotte kaveval a forgatokonyvet es gyorsan ujrairta, majd masnap a sok kokain fuggo barom siman elkezdte forgatni, majd neztek a vegen, h ez meg mi a szar, de akkor mar keso volt es ugy voltak vele, h hatha senki nem veszi eszre, h ez kb Melrose Place vs Alien vs Predator. Akkora szanalmat mint az AVP 2 nem hordott meg a hatan a fold.
9.
9.
Lizard0828
Én sem értem mért kell ennyire tiltakozni a 3. és 4. Alien film ellen.
Úgyis a lények miatt rajong valaki ezekért a filmekért, nem a hihetetlen rendezés miatt.
Én örülök neki hogy láthattam bármelyik részt is ezekkel a csodálatos Xenomorph-okkal:D
8.
8.
YuriLexandro
Egyetértek az előttem szólóval, nekem is tetszett a 3adik Alien, persze nem ér a második nyomába, de szerintem jó volt. A negyedik rész is jól sikerült szerintem, csak kicsit eröltetettnek éreztem már a hibrid Ripley szerepet. Az AvP film első része azt mondom tűrhető, ugyan nem illik bele se az alien se a predator történetébe, de mint különálló film, nem volt rossz azért. Az AvP 2, hát az kritikán aluli alkotás volt, nem is ejtek róla több szót, nem ér annyit.
7.
7.
gyerecske
A 4. nem volt olyan rossz azért szerintem.
6.
6.
dcba
Komolyan emberek miert utalja mindenki a 3dik es 4dik Alient? En azokat is nagyon csipem, foleg a 3dikat ami total para, kicsit hasonlo mint az elso. Eddig mindenki csak kopkodni tudott a 3dik es 4dik ALine-re, de indokot meg soha nem hallottam, h miert.
5.
5.
Azadojat
#1: +1 A 3;4. rész bűntett volt. Blomkampet meg hagyjuk, mostanában pocsék filmeket csinál...
4.
4.
strike19
Szeretem Ridley Scott-ot de szegény már 78 éves ha jól emlékszem.
Valljuk be egyre kiszámíthatlanabb remélem nem rontsa el frencsájzt.
3.
3.
szenye
Egyetértek. Az első kettő szuper volt, az utána következőket nem kellett volna elkövetni...
1.
1.
balint23h
Nem nem kell Ellen Ripley. Jó volt az első két filmben de nem miatta szerettük az Alient fölösleges erőltetni. Blomkamp egyszer nagyot alkotott a Distrcit 9-el de azóta csak pocsék filmeket szállít. Talán nem is lesz akkora katasztrófa ha nem jön ki...bár a kíváncsiság bennem is meg van, hogy milyen lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...