PlayStation VR-ra is átírják a Driveclubot

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 30.
  • Hír
Link másolása
Az Evolution Software-t is érdekli a a virtuális valóság, így elkészítik a Driveclub PlayStation VR-ra írt változatát. A prototípus már készen van, 60fpssel fut, de a végleges verziót felskálázzák 120fpsre - persze ennek ára van.

Az Evolution Studios megerősítette, hogy PlayStation VR-ra is elkészítik a Driveclubot, a demót zárt ajtók mögött mutatták be a Paris Games Weeken. Noha az alapjáték 30fpssel futott PS4-en, a prototípus jelenleg 60fpssel hasít. A végleges verzióban a framerate ennél gyorsabbnak tűnik majd, hiszen felkonvertálják 120fps-re, ami alapnak számít a szemüveg esetében.

Ezt úgy érték el Paul Rustchynskyék, hogy visszavettek egy kicsit a grafika minőségéből: az autók számát 8-ra csökkentették, illetve gyengébb árnyékok és időjárási effektek mellett döntöttek. A csapat már három hónapja dolgozik a játék speciális változatán. 

Még legalább fél év van hátra a munkálatokból, és bár ez még nem eldöntött, a Driveclub VR-változata nagy eséllyel több lesz egyszerű techdemónál, és a játékosok is kézhez kapják egy frissítés keretében. Addig is folyamatosan frissül a játék, a héten debütáltak a motorkerékpárok.

6.
6.
Angelwing
Gondolom vett a Sony egy Oculus Riftet és arról koppintják az ötletet a saját szemüvegükhöz. Mindkettő szemüveget ki kell majd próbálni. De a mozgás érzékelős kütyük és kamera miatt (PS4) meg a rá írt optimalizált játékok miatt a Sony szemüvege van előnyben. Bár FPS miatt meg a PC Oculus van előnyben. Ehh megveszem mindkettő szemüveget. Mi az a 300-400 ezer forint. Nem pénz! LOL :D
5.
5.
ateszhun
Jó dolog ez!
4.
4.
Gykrizsi
Erre számítani lehetett, ezzel a géppel nem erre lettek kitalálva.
3.
3.
Spectrum
remélem lesz ebből a szemüvegből egy kipróbálható darab a nagyobb boltokban
2.
2.
PS4jacksony
A fenti kép mint ha a Test Drive Unlimited-ből lenne.....

1.
1.
mestermagyar
Már készül? Kész van, csak most optimalizálják a játékot mert előtte lusták voltak hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...