Filmes híreket mondunk

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A hétvégén két izgalmasabb filmes hír is befutott. Egyrészt vadonatúj képeket kaptunk az itthon majd Warcraft: A kezdetek címen futó filmből, másrészt megindultak a szóbeszédek a következő Batman-film főgonoszairól.

Warcraft: A kezdetek

Most hétvégén tartja a Blizzard a Blizzcont, ahol jó eséllyel végre hivatalosan is bemutatkozik a jövő májusban mozikba kerülő Warcraft: A kezdetek első hivatalos, nem kamerás előzetese is. Talán ez is közrejátszott abban, hogy a film rendezője, a Forráskódot és a Holdat is jegyző Duncan Jones Twitter-oldalán közzétette a Warcraft-film legújabb képeit. Ezeken egyszerre pózol az orkok két meghatározó alakja, Orgrim és Durotan, míg az embereket Sir Anduin Lothar képviseli.

A Warcraft: A kezdetek 2016. május 26-án kerül a hazai mozikba.

Új főgonoszt kap a következő Batman-film?

Bár jövőre a Warner Bros. egymásnak ereszti a DC Comics univerzumának két legismertebb hősét, Batmant és Supermant, a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala után se maradunk majd önálló történetek nélkül. A következő Batman-mozit állítólag maga Ben Affleck fogja rendezni, és bár a bemutatóra jó eséllyel egészen 2018-ig várnunk kell, a JoBlo most arról ír, hogy már most megvannak a filmbéli főgonoszok, akik közül az egyik természetesen maga Joker lesz, míg a másik az itthon kevésbé ismert Red Hood lehet.

Red Hood, vagyis Jason Todd korábban Robinként segített Batman oldalán harcolva. Az 1988-ban megjelent "Halál a családban" epizódban azonban Joker csúnyán elbánik vele. Halála után Ra's al Ghulnak köszönhetően visszatér, de már mint Red Hood. Visszatérését követően Gotham egyik legfőbb bajkeverője lesz és miközben egyszerre tesz keresztbe Batmannek és Jokernek, valójában azon dolgozik, hogy a Sötét Lovagot rossz fiúként tüntesse fel Gotham polgárai szemében.

A JoBlo úgy tudja, Red Hood felbukkanásával az első Robin, Dick Grayson is színre lép majd, de mint Nightwing. A Batman v Supermanben lesznek is utalások erre, ahogy a film előzetese Robinnal kapcsolatban is elejtett egy célzást. Állítólag Red Hood is megkapja a maga cameóját, így valószínűleg az Öngyilkos osztagban is láthatjuk majd, ezzel megágyazva a Halál a családban és a Piros Sisak ellen füzetekre építkező önálló epizódnak.

6.
6.
RangerFox
#5: nem tudják megvalósítani
5.
5.
Necreon
#4: -ot*
*sorra

Szerkesztés gomb ellen vallási alapon tiltakozik a GK, vagy több évnyi ima ellenére miért nincs még mindig?!
4.
4.
Necreon
Ami azt illeti a Batman: Under the Red Hood c. mellesleg piszok jó animációs filmben Red Hood baromira nem érdekli Batman. Megcsinálja amit ő nem, és forra öli le az alvilág rosszarcait. Ha Bats útját állja, mert fuck logic meg túlvezéreltség, akkor helyben hagyta őt is. De nem foglalkozott azzal hogy a hírnevét rontsa.
3.
3.
DON GONDOCS
Szóval megfilmesítik ezt a részt. Ami mellesleg elég jól sikerült akárcsak a Batman vs Robin.
http://www.imdb.com/title/tt1569923/
2.
2.
Dante McFarlane
#1: Azok nem maszkok, hanem motion capture ;)
1.
1.
Adamknight
Azért le a kalappal a maszkkészítők előtt. Nagyon eltalálták az orkokat :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...