Frissítve: Pénteken jön a Warcraft-film előzetese

Noha eddig is biztosak voltunk benne, most már formálisan is megerősítették a készítők, hogy a hétvégi BlizzConon érkezik a Warcraft-film első (publikus) előzetese. A jó hír mellé egy posztert is kaptunk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
Törölt felhasználó
Hát Warcraft-ból az első az mindent vitt, egy korszakot határozott meg. Pont annyira lett élettelen, lelketlen és élvezhetetlen számomra a második, mint amennyire az első tarolt ... A harmadik az viszont megint fantasztikus lett és még egyszer visszaadta azt az élményt amit az első kapcsán éreztem. WoW-hoz soha nem volt közöm, könyveket nem olvastam, de a filmet kíváncsian várom !
#18
#17: "témájú téma" az így epic :)
#17
YanezModerátor
Újabban nagyon kezd érdekelni az ilyen témájú téma, s bár a játék ismerete nálam egyenlô a maják nyelvének szlengeivel, attól még várom!
#16
Az csak szerintem gáz, hogy a bemutatónak is bemutatója van?
A film attól remélhetőleg jó lesz és nem csak egy újabb popcornmozi :-)
#15
#11: B**meg :D Éreztem én!
#14
Nagyon jó meg minden, de 4 másodpercnél valahogy nagyon nem stimmel a zöldháttér... Lehet hogy még dolgoznak rajta?
#13
Tipikusan az a film ami mindegy hogy hogy sikerül, úgy is mindenki megnézi. Persze ettől még lehet hogy jó lesz.
#11
#10: Talán azért ugrott be Ragnar mert ugyanaz a színész. Olyan mintha rólad te jutnál eszembe. ;)

A teaser király, kicsit több is mint teaser. mini trailer.
#10
Ha kék lenne a jobb oldali férfi szeme, tisztára Ragnar ugrana be róla a Vikingekből :D
#9
#8: Hogy rohadtul várom az túlzás, de engem is érdekel. Annyit még hozzátennék, hogy nemhogy nem játszottam én sem, de soha nem is próbálnám ki, de maga a világ, amiket hallok vagy látok belőle, az bejövős.
#8
1 percet nem játszottam a Warcraft egyik részével sem és a WoW-ot sem próbáltam ki sose,de a Hearthstone az nagyon tetszik és ezt a filmet is rohadtul várom MERT......egy jó fantasy mindig jöhet.
#7
#6: Én bízok a filmben, mert bár Duncan Jones eddig kevés filmet(összesen 2 filmet, meg egy rövidet) hozott tető alá, de azok nagyon jók, főleg a Hold. Ha nem láttad utóbbit, akkor pótold.
#6
#1: Nekem pont ellenkező előérzetem van, tartok tőle, hogy hatalmas szar lesz ez a film. Ennek persze nem örülnék, mert kedves emlékeim fűződnek az 1-2. részhez, annak idején rengeteget játszottam velük.
#5
A cím Warcraft a kezdetek, viszont a hivatalos plakáton sima Warcraft felirat látható, ja meg felette egy basic szöveg. Akkor most mi a címe ?
#4
Érdekes, hogy sokszor próbáltam anno a 3-at. Sosem fogott meg. A WoW-tól pedig egyenesen kirázott a hideg, de az összes könyvet olvastam, és mind nagyon tetszett. A Klánok Ura, mai napig nagy kedvencem. Ott csücsül a Diablo könyvek mellett ;)
Kíváncsi leszek a filmre.
#3
#2: De mi hivatalosan is akarjuk, na
#2
Nem hivatalosan már rég fent van.

https://www.youtube.com/watch?v=BsphR6MHpEY
#1
Nagyon várom! Se a sima Warcraft, sem a WoW nem izgatott soha igazán, de ez a film annyira város. Majdnem annyira várom, mint a SW-t. Annyi potenciált érzek benne. Ha jó lesz, remélem több filmre terveznek.