A Konaminál az új Metal Gear Solidról beszélnek?

Egyelőre csak pletyka, de állítólag a Konaminál már az új Metal Gear Solidról beszélnek, és ami még fontosabb, tőkeigényes projektként tekintenek rá, ergo valami épkézláb dolog is kisülhet belőle.

Bármilyen hihetetlenül hangzik, a japán üzleti lap, a Nikkei azt hallotta, hogy a Konaminál már megkezdték az egyeztetéseket a következő Metal Gear Solidról, és ami még fontosabb, a cég egyik képviselője szerint nagy tőkeigényű projektről van szó. Ez vagy azt jelenti, hogy konzolokra, illetve PC-re készülhet az új játék, vagy azt, hogy a Konami egy baromi drága mobiljátékon dolgozik.

Persze mindez csak pletyka, és az elmúlt hónapok eseményei után még csak tippelni sem mernénk, hogy mi igaz belőle. Kojima és a Konami összeveszéséről már rengeteget írtunk, aztán ott vannak a hírek, miszerint a kiadó a PES kivételével minden nagygépes fejlesztésnek búcsút intett, és a jövőben inkább a mobilokra koncentrálna. Az sem túl biztató, hogy épp ma kezdték el híresztelni, hogy bezárt a Los Angeles-i Kojima Productions-stúdió, ugyanakkor az is igaz, hogy az 5 millió példány az 5 millió példány...

11 komment - szólj hozzá!