A Konaminál az új Metal Gear Solidról beszélnek?

Egyelőre csak pletyka, de állítólag a Konaminál már az új Metal Gear Solidról beszélnek, és ami még fontosabb, tőkeigényes projektként tekintenek rá, ergo valami épkézláb dolog is kisülhet belőle.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
Egyszer hajlok rá, hogy megvegyem ezt a játékot, másszor meg nem. Úgy gondolom látnom kell a saját (még jó!) szememmel!
#10
#6: ....ezért tart ott az RE sorozat is ahol ,mert ilyen remek ötletekkel rukkolnak elő ...
#9
Látszik higy fingotok nincs a jatekfejlesztesrol. Ha a befektetőnek mem tetszik ami lat akkor simán megvonja a pénzt es repül mindenki. Es igen is azt kell csinálnia a csapatnak amit a befektető mond. Es a a befektetők általában seghulyek ha látják hogy most sandbox a divat akkor sandbox mariot kérnek. Errol a fejlesztők tehetnek a legkevesebbet. Ok a szarbol próbálnak várat építeni.
#8
Szerintem semmi baj nincs az MGSV-el, én például kamázom. A sztoriról meg annyit, hogy kellene a kazettákat is hallgatgatni, nem csak az átvezetőkben kamillázni, hogy mi történik.
#7
#5: Teljesen egyetértek. Lehetsz szidni a Konamit, mert megérdemli, de ebben Kojima is hibás volt. 5 évet kapott és temérdek pénzt, és semmit nem tudott felmutatni, még most is csak időt és pénzt kért. A Silent Hill sem tartott még sehol, és állítólag már elköltötte az összes ráfordított pénzt. Persze, oké hogy valaki ügyes, és jó abban amit csinál, de elsősorban ő csak egy alkalmazott, és ezt el is kell fogadnia. A játék nem az övé, nem csiszolgathatja még 10 évik, hogy még van mit csinálni rajta.
#6
Törölt felhasználó
Eretnekseg, de.johetne egy.akciodus metal gear olyan sztorival es jatekmenettel.mint a binary.domain hehe :-)
#4
Nehogy merjenek Kojima-játékot csinálni Kojima nélkül!
#2
Lehet csinálnak tapogatós Metal Geart...
Vagy Metal Gear Cart... :)
#1
Biztos lesz belőle valami, csak az a kérdés, h mikor. Zászlós hajóról beszélünk, nem hagyják veszni, amíg pénzt látnak belőle az tuti.