5,5 millió játékosa van a World of Warcraftnak

A King Digital Entertainment felvásárlásának híre mellett az Activision Blizzard közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését is, amiből egy sor érdekes adatot tudtunk meg. Csekkoljátok!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#6: Szerintem, ha lenne egy épkézláb MMO, ami valami újat is tudna hozni a műfajba nem mobákkal tolná mindenki. Annyi remek ötletet lehetne megvalósítani, egy kis fantáziával mégsem látok semmit, csak koreai anime picsás rpg-ket meg száraz európai szarokat. Én speciel szeretnék mmorpg-vel játszani, de nincs semmi méltó, amivel tolhatnám.
#8
Törölt felhasználó
#5: Milyen két év ? Az Evolve a második hónapra elveszítette a játékosainak 60%-át a harmadikra meg a 90%-et ... :DDD
#7
Tehát 5,5 millió agymosott már tuti van.. Remek.
#6
Azt azért vegyük figyelembe, hogy nem egyedül a WoW, hanem az MMO mint műfaj kezd veszíteni a népszerűségéből. Gyakorlatilag sehol nincs már játékosgyarapodás, bezárás, szerverösszevonás meg free to play rendszerre váltás viszont annál több.

Egyre kisebb az a fogyasztói réteg, amit be lehet vonzani.
Egyszerűen már kiment a divatból, nem érdekli az embereket.
#5
Törölt felhasználó
Az a csoda h meg mindig ennyien toljak :-) egyik legjobb cucc, mas jatekot 2 ev utan senki sem.nyom meg.nem.is tamogatjak...
#4
#1: Fénykorában volt az 13 millió is :) Szóval zsugorodik erőteljesen.
#3
#2: Jaja, No meg minden no, mindenkinek pacsi, "csak" a WoW csokkent megint egy picit, es ez igy egymas mellett tenyleg kellemetlen/zrika, hiszen a sok zold oszlop diagram mellett egy picurka (mert a 100k az lof*sz) piros oszlop is a "vonal" alatt :)
#2
#1: Szerintem nem az 5,5 millió előfizető hátráltatja őket hanem az hogy ezt kikommunikálják a világnak, ezzel negatív marketinget csinálnak saját maguknak.
De ez benne is van a cikkben!
#1
Hátáltatta? Az az 5,5 millió ember hátráltatja őket?