PC-re is jön a WWE 2K16?

Link másolása
Azt pletykálják, hogy PC-re is meg fog jelenni 2K Sports pankrátoros játéka. A tavalyi epizód számítógépes verziója végül csak 2015 tavaszán érkezett meg - reméljük, ezúttal nem kell ennyit várni.

Idén tavasszal végül PC-re is megjelent a 2K Sports által fejlesztett hivatalos WWE-játék, emiatt többeket kellemetlen meglepetésként ért, hogy az idei epizódot nem jelentették be PC-re. A WWE 2K16 konzolokra már a múlt hónap vége óta elérhető, azonban a pletykák már arról szólnak, hogy végül a számítógépes változat is el fog készülni.


A német Amazon például már listázta a játékot, és elő is lehet rendelni. Más német oldalak már a megjelenést is tudni vélik, azonban ebben a témában nincs egyetértés: az optimistábbak november 30-át emlegetik, más pletykák szerint azonban egészen jövő tavaszig kell várni a WWE 2K16 PC-s kiadására. Az mindenesetre most már szinte teljesen biztosra vehető, hogy lesz PC-s verzió a játékból.

5.
5.
gergo900410
Már alig várom, hogy kijöjjön PC-re Így legalább tudok az Xbox Ones-os karrier móddal is játszani, mert nekem a 360-os van meg.
4.
4.
Ubisoft eladások ( ez annyira tetszik, hogy ide is bemásolom :)

27% PS4
20% PC
12% XBOX1

yeah! Komolyan, ha lesz év végén prémium, az egészet elverem játékokra, veszek is vagy kettőt ! :DDD
3.
3.
crytek
#2: "Hihetetlen mennyire jon fel a PC"

Mivel pc-n kb nulla sport game van ebben a kategoriában így nem csoda hogy ezt is és a NBA-t is kiadják ide. Fogalmam sincs vesz-e ezeket bárki pc-re de csak hoz valamennyicske bevételt nekik.
2.
2.
dcba
Hihetetlen mennyire jon fel a PC. Mar csak a portokat kene rendesen megcsinalni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...