Itt a PC-s Darksiders 2: Deathinitive Edition

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 5.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten jelent meg konzolokra a Darksiders 2 felújított változata. Két jó hírünk van: az egyik az, hogy a PC-s verzió csupán egy hetet késett, a másik pedig az, hogy nagy eséllyel ingyen juthatsz hozzá, ha megvan az alapjáték.

Míg az Xbox One- és a PS4-tulajok már egy hete nyúzhatják a Darksiders 2: Deathinitive Editiont, addig a PC-sek csak ma kapcsolódhatnak be a mókába. A Nordic Games három jutalmi szintet léptetett életbe a meglévő és újonc rajongók számára.


Az 54,99 eurót kóstáló Darksiders Franchise Pack tulajdonosai ingyen megkapják az átdolgozott kiadást - feltéve, ha november 5. előtt aktiválták a csomagban szereplő játékokat.

Ha csak a Darksiders 2 alapjáték van meg, akkor 80 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg a Deathinitive Editiont, de csak a megjelenés hetében.

Végül a zöldfülűek is olcsóbban ruházhatnak be az új kiadásba, méghozzá 20 százalékkal, de ez az ajánlat is csak erre a hétre szól.

Az egykori Vigil-alkalmazottak nem csak a grafikát turbózták fel, hanem néhány pályát is átdolgoztak. PS4-en és Xbox One-on is 1080p-ben fut a játék, de ami a legfontosabb: finomítottak az egyensúlyon és a lootrendszeren is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...