Februárban jön a Garden Warfare 2

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A tervezett tavaszi premiernél kicsit korábban, már február végén boltokba kerül az idei E3-on bemutatott, "jobb és több" elv mentén készülő Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Odabent trailert és pontos dátumot találtok.

Az eredeti tavaszi megjelenés helyett kicsit korábban, február 23-án kerül boltokba az idei E3-on bemutatott Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. A játékot előrendelők megkapják az új Grass Effect Z7-Mech-et, ami mellé 14 új stílusú emoji is járni fog, amelyek segítségével teljesen egyedivé szabhatjuk majd karakterünket.

A második rész a folytatások kódexében foglalt aranyszabályokat követi majd, így a "nagyobb és tartalmasabb" elv mentén kapunk 100 új karaktert, 6 új karakterosztályt, 12 elérhető pályát, osztott képernyős opciót, továbbá új játékmódokat is. Ilyen lesz a masszív összecsapásokat ígérő, 24 fős Herbal Assault, vagy a négyfős kooperatív móka, a Graveyard Ops.

6.
6.
habo
Igen tudom,elnézést.
5.
5.
McDuff
#1: pláne nem úgy hogy mindenhova beböfögöd.
4.
4.
McDuff
#1: elhiszem hogy kétségbe vagy esve,de ennek nem itt a helye,van milliónyi PS fórum ahol megkérdezheted. meg gondolom adtak hozzá user manuált.
3.
3.
Azadojat
Ebből minek új rész? :D
2.
2.
Falcon
12 pálya nagyon kevés főleg úgy hogy ez már teljes áru játék míg az első rész nyomót áron adták 10 ezerért ez meg 20 lesz
1.
1.
habo
Valaki ha tudna segìteni,megköszönném.Vettem ps4hez egy gold fülest,de az istennek nem tudom hogyan kell megcsinálni hogy a fülesen át halljam a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...