HWSW: Egymilliárdan facebookoznak - naponta

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 7.
  • Biznisz
Link másolása
Hihetetlen kitekintést nyújt a Facebook negyedéves üzleti jelentése: a másfél milliárd felhasználó kétharmada napi szinten facebookozik, több mint 700 millió pedig kizárólag mobilról - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Minden fontosabb mutató tekintetében elképesztő növekedésről számolt be a Facebook harmadik negyedéves pénzügyi jelentésében. A közösségi oldal történetében először a naponta (!) aktív felhasználók száma stabilan meghaladta az egymilliárdot (1,007 milliárd), ami az előző év hasonló időszakához képest 17 százalékos növekedést jelent. A havonta legalább egyszer facebookozók száma is jelentősen nőtt, éves szinten 14 százalékkal 1,55 milliárdra emelkedett.

Mára az is megkérdőjelezhetetlenné vált, hogy a Facebook teljes sikerrel valósította meg a mobilos átállást: a beszámoló szerint mobileszközről 894 millióan lépnek be a közösségi oldalra legalább naponta egyszer, míg a havonta aktív felhasználók körében ez a szám 1,39 milliárd - ezek rendre 27 százalékos (703 millióról) és 23 százalékos (1,12 millióról) növekedés eredményei. Mobilos tekintetben akad még egy nagyon fontos adat, a közösségi oldalt kizárólag valamilyen mobileszközről, havonta legalább egyszer használók száma. Ez a most lezárt negyedévben 727 millió volt, szemben az egy évvel ezelőtti 456 millióval - a felhasználók közel fele tehát már nem is lép be az oldalra hagyományos PC-ről.

Ha további érdekességekre vagy kíváncsi a Facebook kapcsán, irány a HWSW!

12.
12.
winhate
"Egymilliárdan facebookoznak - naponta"
Gratulálok !
Nagy az isten állatkertje.
11.
11.
mestermagyar
#10: Hát nem nekem. Nálam depressziót kelt, meg sok másnál is.
10.
10.
PS4jacksony
Ez a Cukkenberg nem is tudta mivé növi ki magát az 5lete,ami miliárdossá tette.

De biztos,hogy ő a hibás ? ? ?
Az emberek már jobb szeretnek virtuálisan élni......Mint a valóságban.
a Facebook eltereli a figyelmet magáról az életről....(Már akiét )

Apropó kommunikáció.....Öhömmm.....
"Bizony egyre durvább lesz"

-Már MOST mindent begépelünk egy elektronikus hálózatba. A gondolatainkat ,érzéseinket a valóságos hangalapú párbeszéd ( Nézzétek az utcákat csak állnak egymás mellett az emberek,vagy headsetet dugnak az agyba,hogy tudomást sem vegyenek a másikról ) IDŐVEL 1re elenyészőbb majd értelmét veszti.

Nem feltétlenül baj ez mivel a földönkívüliek is telepatikus úton kommunikálnak
Gondoljatok bele.....
Támad egy ötletem pl:egy igen bonyolult szerkezet megépítésével kapcsolatban.
Ezt meg kell osztanom 10.000-jó....Emberrel akik úgymond zsenik a témában :) És nem biztos,hogy az ötletem jó...
Akkor telepatikus úton mind a 10.000-ember virtuálisan számítógépek nélkül azonnal "látná hogyan képzelem el azonnal értenék MIT akarok !
A "hibakereső agyak ,azonnal jeleznék ha valami nem jó és azt hogyan kellene megoldani.Ezt a megoldási javaslatot már ismét 10.000 agy elemezné a másodperc tört része alatt....
Végül megszületne a tökéletes VÁLASZ....

( Ez amiben mi élünk most ez egy Őskor majmok vagyunk egy fán miközben az ember azt képzeli az övé az egész ki....szott bolygó... )
Üveglapokat tapogatunk és nézünk azt hisztek ez a technológia ?
Ezeket csak arra találták ki ,hogy eltereljék a figyelmeteket amíg a föld urai rabszolgaként dolgoztatnak ezekért a tárgyakért.....Amiknek értékük egyenlő a nullával.
9.
9.
Csoki80
#6: Fiatal rokon mi..... ;-)
8.
8.
Csoki80
#5: felajánló (ami önkéntes (még)) ;-)
7.
7.
#5: Hat ez baszki kurvajo.
Egy mondatos lenyeg.
+1
6.
6.
Norbiii
A Facebookról a rövid véleményem: A Facebook, mint ismerősökkel való kapcsolattartás, beszélgetések, stb...az még számomra okés, de a "függőség" és hogy már szinte minden a lájkokról (like) szól, az már nem! Sokan, pl: (kis)lányok azzal tudnak ismertek "híresek" lenni, hogy a fényképen "ribanckodnak" már elnézést a kifejezésért, kidobják a mellüket, vagy mutogatják más testrészüket lájkokra vadászva, ez eléggé elkeserítő helyzet. Nem is értem...! Nemrég olvastam erről, hogy volt egy lány, aki úgymond a lájkoknak élt, volt egy közösségi élete, ami nem mellesleg nem is olyan volt, mint amit a külvilág látott belőle, na de a lényeg, hogy kitálalt és ráunt erre az életvitelre...! Eléggé tanulságos volt olvasni.

A másik gond még a facebookkal az a függőség! Nyomják mindenhol, órákig, mintha a face lenne az életük. Amikor hozzám átjön az egyik fiatal rokonom mindig a telefonját nyomkodja, én meg mivel ritkán beszélgetek vele hosszabb időt, inkább vele lennék elfoglalva, de mindig böngészik. xd Ez van!
5.
5.
mestermagyar
Nem létezik felhasználó. Felhasznált létezik.
4.
4.
JBoy
Nem tartozom közéjük. :D Soha nem volt és nem is lesz facebookom. Skype-om van. Azon elér, aki akar, meg telefonon vagy ódivatú módon személyesen találkozunk.
2.
2.
Galamb009
#1 Ennél pedig csak sokkal durvább lesz.
1.
1.
strike19
Milyen sok pénz van ebben a facebookba.Csoda ,hogy még nem jutott eszükbe éves tagság díjat szedni.
pl:1 dollár / év.

Én már nagyon unom ezt a facebook világot.
Van jó oldala is de én csak a rossz oldalát látom legtöbbször.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...