Film- és tévéstúdiót alapított az Activision Blizzard

Rajtol az idei BlizzCon, úgyhogy az Activision és a Blizzard egy nagyobb bejelentéssel nyitotta a holnapig tartó showt. Filmes és tévés részleggel bővül a kiadó, így hamarosan saját gyártású filmek és tévésorozatok jönnek.

A Ubisoft után az Activision Blizzard is bővíti portfólióját, így a kiadó ma megerősítette, hogy új divíziójuk filmek és tévésorozatok gyártásával fog foglalkozni. Az első filmes projekt a Call of Duty-sorozatra fog épülni, de a tervek szerint a széria egy tévésorozatot is kapni fog. A megjelenés még nagyon odébb van, jelenleg 2018-ra vagy 2019-re tervezi a kiadó.

Emellett kapunk majd egy animációs Skylanders-sorozatot is, a Skylanders Academyt. A tévésműsor már készülőben van, és többek között olyan neves szakember dolgozik rajta, mint a Futurama írója, Eric Rogers, aki ezúttal showrunnerként szorgoskodik a projekten. A Skylanders Academyben Justin Long alakítja majd Spyrót, Ashley Tisdale lesz Stealth Elf, Jonathan Banks lesz Eruptor, míg Norm Macdonald Glumshankset formálja meg, de Harland Williams és Richard Horvitz is csatlakozik majd a stábhoz.

11 komment - szólj hozzá!