Film- és tévéstúdiót alapított az Activision Blizzard

Rajtol az idei BlizzCon, úgyhogy az Activision és a Blizzard egy nagyobb bejelentéssel nyitotta a holnapig tartó showt. Filmes és tévés részleggel bővül a kiadó, így hamarosan saját gyártású filmek és tévésorozatok jönnek.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
"Úgy látom, ez a világ már mindent látott. Hagyjuk el a bolygót, nincs értelme semmi új kezdeményezésnek, hiszen ti már előre megmondjátok mindenről, hogy szar."

Ami szar lesz az szar lesz. Ennyi. Ha egy alkoholistára bízol egy szeszfőzdét, akkor az nyilván sikeres lenne? Nem menne csődbe egy idő után?

(Vagy mondjuk, ha politikusokra bízza az ország sorsát...?)
#9
#8: Én például nem mondom meg élőre, hogy sz@r lesz, de röhej, hogy ilyenekbe milliókat feccöl az a cég, ami éveken át nem foglalkozott azzal, hogy például ne ezeréves szénnétupírozott motor fusson a COD alatt, vagy hogy esetleg vissza kéne térni a 2. rész szintjére és valami maradandót alkotni, melyet jogosan küldhetnek borsos áron a boltokba. Persze teljesen érthető, hogy nem erőltetik meg magukat, hiszen így is rengeteg fogy a játékukból. Ettől függetlenül remélem nem PG-13-mas filmeket fognak csinálni, mert az nem fogja visszaadni a játék hangulatát.
#8
Úgy látom, ez a világ már mindent látott. Hagyjuk el a bolygót, nincs értelme semmi új kezdeményezésnek, hiszen ti már előre megmondjátok mindenről, hogy szar.
#7
Értem,ez is olyen pro4 féle fél csillagos film lesz
#4
És ez a "COD film" miben fog különbözni a többi agyatlan akció filmtől?
#3
Remélem, hogy COD rajzfilm is lesz, meg főzőshow, ja és akkor már építsenek egy saját szuperhősuniverzumot is.
#2
Call of Duty film..... KI HITTE VOLNA?