Befutott a Warcraft-film előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Elindult az idei BlizzCon, a Blizzard pedig a nyitóünnepség elején azonnal levetítette a Warcraft-mozifilm hét eleje óta ígért első trailerét, így a teaser után végre teljes pompájában megleshető a fantasy-kaland.

Végre befutott a Warcraft-mozifilm teljes előzetese. A Blizzard fantasy univerzumának adaptációja, a Warcraft: A kezdetek 2016. május 26-án, két héttel az amerikai bemutató előtt kerül a magyar mozikba.

34.
34.
Simonus18
Egyébként gyerekek, ha bajotok van a CGI-jal, nézzétek csak meg a 1440p-s felbonátsút https://www.youtube.com/watch?v=NisQtgvg-3E
Sokkal ütősebb, én már nem tom hanyadjára néztem meg, de minél többször látom, annál jobban felpezsdít.

A másik meg, van még 7 hónap a 20ból (mert ennyi volt az utómunkálatokra), már nem azért, szerintetek mire fogják ba**ni az idejüket? Tessék csak lenyugodni a ***** ...
33.
33.
Nekem ez kottára bejön. Jóó feeling... hozzátok a kva a ballisztákat mer jönnek mint az Orkok!!
32.
32.
thernielle
#30: Pontosan ez történt velem is. Pedig zéró elvárással álltam hozzá a trailerhez. Kiábrándító.
31.
31.
Lorthirash
#29: A könyv az más azért, és az is igaz hogy mindenkinek máshogy jön át, mert a fantáziádra van bízva a dolog.
Én is olvastam az összes Tolkien Szerzeményt
Vannak benne igenis nagyon sötét részek, a hobbit a mesekönyv jellegű a Gyűrűk Ura már érettebb közönségnek szól.
30.
30.
_NMI_
Mellesleg teljes érdektelenséggel néztem végig az előzetest. Rég volt olyan, hogy ennyire nem bírt megfogni valami.
29.
29.
_NMI_
#25: Ekkora baromságot rég olvastam. Tudod te mi a Gyűrűk Ura? Mesekönyv. Mivel nem olvastad, ezért halvány lila fingod sincs arról, hogy mennyire sötét és horrorisztikus a könyv. Én olvastam (bár nehezen, mert nem tetszett) és elárulom neked, hogy a könyv messze könnyedebb hangvételű, mint a három film. A filmek sokkal sötétebbek és komorabbak, a könyvben meg pl gyakran énekelnek és amúgy is, jól elvannak a szereplők, köszönik szépen. Egy light fantasy, annyi vér van benne, mint egy nagyobb palack borosüvegben.
PG-13-as besorolás? Megsúgom, hogy ha jobban ragaszkodnak a könyvekhez hangvételéhez, akkor a PG-13 sima PG lenne, azt is csak pár jelenet miatt.

Legközelebb hagyd a hülyeséged otthon mielőtt okos próbálsz lenni.
28.
28.
Simonus18
#27: Yepp, az első találkozás ideje, az első háború
27.
27.
Csoki80
Ez valahol az elején játszódik ugye? (orkok+emberek)
Remélem végigmennek mindenen, mert a Warcraft világa tele van jó történetekkel.
26.
26.
roli33
#23: https://www.youtube.com/watch?v=9Fl0R5wa9PY
25.
25.
Formula1fanatic
#15: Nem hiszem, hogy rosszabb lenne a CGI. Amúgy a Gyűrűk ura egyik legnagyobb problémája, bár a készítők biztos jól kaszálnak ezzel, a 13-as besorolás(és ennek a filmnek is az lesz), igen ez sokban visszavethet egy ilyen jellegű alkotást. Vannak jelenetek amik csak úgy tudnának igazán kiteljesedni ha nem limitálnák le, plusz az alap hangulathoz is hozzátenne. A régi szerepjátékok vagy az ilyen jellegű könyvek világa is sokkal sötétebb horrorisztikusabb. A másik hasonlóan nagy probléma ami a hobbitokban méginkább fellelhető volt, a tipikus mai igényeknek megfelelő árkád kúl akciójelenetek. Ez szerintem komolytalan egy fantasyba is. Ezeket leszámítva mondhtani korszakalkotó volt a Gyűrűk ura , a Hobbit kevésbé, utóbbinak a 3. részét cseszték el nagyon az első kettő tetszett.
24.
24.
RangerFox
23.
23.
RangerFox
#3: Magyarul? Linket kérhetnék, én csak a feliratosat találtam meg
21.
21.
Pain
Komolyan nem értem a fanyalgást. Sztem hozza a hamisítatlan warcraft hangulatot és ez a lényeg. Szvsz a trailer alapján simán jobb lehet, mint a Gyűrűk ura, bár nekem az a film sose volt a szívem csücske.
19.
19.
roli33
#15: Persze, mert Peter Jacksonon kívül senki a világon nem képes egy jó fantasyt rendezni... Duncan Jones is ért a sztorihoz meg a karakterekhez. Legalábbis a Hold alapján. A CGI meg gyönyörű, egyáltalán nem gyenge. De, a zenét figyeljétek majd még meg (nem ami a trailerben van). Ramin Djawadi. Egyik legjobb zeneszerző. :)
18.
18.
Sidonyke
Ez alapján a trailer alapján, nálam ez a film tűnik az első olyan alkotásnak, ami képes lehet tartani az iramot a Gyűrűk urával. Talán lesz még egy olyan neves fantasy filmünk a polcon, ami nem tűnik el az "egyszer nézős" kategóriában? Duncan Jones neve biztató, a látvány és a színészek úgyszintén. :)
17.
17.
edelwolf
Egész pofás lesz, mondom ezt úgy, hogy sosem tetszett igazán a Warcraft (mindig a C&C-t preferáltam). Ragnarhoz (Travis Fimmel) ez a szerep is illik :)
16.
16.
Lorthirash
#15: Nem biztos a történeti alap ugyanúgy megvan hozzá mint Gyűrűk Ura esetében.
Ebből még lehet nagyon jó film is.
15.
15.
Dízel
Egyrészt nem az emberek lógnak ki a CGI-ből hanem forditva, magyarul a CGI gyenge. Hát mit is várhattunk, nem egy Gyűrük ura. Azt meg semmi sem veri egy darabig a maga világában. Történetben meg pláne. 3. pontként meg amig nem egy Peter Jackson igazgatja a dolgokat addig csak egy csilli villi fantasy lesz semmi +dologgal, amiért sok évig emlékeznénk majd rá. Egyszer nézős filmecske lesz.
14.
14.
Ragnarök
Arrol nem tudok nyilatkozni, hogy penzt adnek-e ki azert, hogy ezt most moziban megnezzem, de minden esetre annak orulok, hogy nem rugaszkodtak el a hagyomanyos Blizzard fele ork dizajntol es meghagytak az ikonikus megjelenesuket meg a filmben is. Ezen felel csak annyit tudok hozza fuzni...

All aboard the hype-train.( ͡° ͜ʖ ͡°)
12.
12.
Tényleg valami nincs rendben ezzel a trailerrel. Nem tudom megmondani, hogy mi a baja, de végig olyan totális érdektelenséggel néztem és igazából nem, hogy közelebb vonzott volna az egész, hanem még inkább eltolt magától.
11.
11.
captain planet
10.
10.
Dante McFarlane
#5: Ezt benézted, mert motion capture technológiával készültek ;)
A trailer meg elég ütős lett, remélem a kész film is az lesz!
9.
9.
Pain
Nagyon adja. Elég erősen húbazzeg pillanat volt. Messze még a megjelenés sajnos :(
8.
8.
Lorthirash
#7: https://www.facebook.com/uipdunafilm/videos/1009990202391174/?__mref=message_bubble
Ez lenne
7.
7.
Marcus88
#3: Hol nézted a magyar verziót? Nem korai még,max pár nap múlva elhiszem,de korai még!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...