Befutott a Warcraft-film előzetese

Elindult az idei BlizzCon, a Blizzard pedig a nyitóünnepség elején azonnal levetítette a Warcraft-mozifilm hét eleje óta ígért első trailerét, így a teaser után végre teljes pompájában megleshető a fantasy-kaland.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#36
#35: Ne fárasszuk egymást légyszíves, Nagy képernyőn nyilván más lesz a dolog ... de számodra úgyis csak üres látványfilmnek tűnik, ami szerint nem veszed figyelembe azt hogy Duncan Jones rendezi, és hogy a Blizzard van a háttérben ... Nem is beszélve arról a srácról itt alattunk, aki Peter Jacksont ajnározza mint egyetlen fantasy világ hű megvalósítóját. Azt a kommentet azért "elteszem egy humorosba".
#34
Egyébként gyerekek, ha bajotok van a CGI-jal, nézzétek csak meg a 1440p-s felbonátsút https://www.youtube.com/watch?v=NisQtgvg-3E
Sokkal ütősebb, én már nem tom hanyadjára néztem meg, de minél többször látom, annál jobban felpezsdít.

A másik meg, van még 7 hónap a 20ból (mert ennyi volt az utómunkálatokra), már nem azért, szerintetek mire fogják ba**ni az idejüket? Tessék csak lenyugodni a ***** ...
#33
Törölt felhasználó
Nekem ez kottára bejön. Jóó feeling... hozzátok a kva a ballisztákat mer jönnek mint az Orkok!!
#32
#30: Pontosan ez történt velem is. Pedig zéró elvárással álltam hozzá a trailerhez. Kiábrándító.
#31
#29: A könyv az más azért, és az is igaz hogy mindenkinek máshogy jön át, mert a fantáziádra van bízva a dolog.
Én is olvastam az összes Tolkien Szerzeményt
Vannak benne igenis nagyon sötét részek, a hobbit a mesekönyv jellegű a Gyűrűk Ura már érettebb közönségnek szól.
#30
Mellesleg teljes érdektelenséggel néztem végig az előzetest. Rég volt olyan, hogy ennyire nem bírt megfogni valami.
#29
#25: Ekkora baromságot rég olvastam. Tudod te mi a Gyűrűk Ura? Mesekönyv. Mivel nem olvastad, ezért halvány lila fingod sincs arról, hogy mennyire sötét és horrorisztikus a könyv. Én olvastam (bár nehezen, mert nem tetszett) és elárulom neked, hogy a könyv messze könnyedebb hangvételű, mint a három film. A filmek sokkal sötétebbek és komorabbak, a könyvben meg pl gyakran énekelnek és amúgy is, jól elvannak a szereplők, köszönik szépen. Egy light fantasy, annyi vér van benne, mint egy nagyobb palack borosüvegben.
PG-13-as besorolás? Megsúgom, hogy ha jobban ragaszkodnak a könyvekhez hangvételéhez, akkor a PG-13 sima PG lenne, azt is csak pár jelenet miatt.

Legközelebb hagyd a hülyeséged otthon mielőtt okos próbálsz lenni.
#28
#27: Yepp, az első találkozás ideje, az első háború
#27
Ez valahol az elején játszódik ugye? (orkok+emberek)
Remélem végigmennek mindenen, mert a Warcraft világa tele van jó történetekkel.
#26
#25
#15: Nem hiszem, hogy rosszabb lenne a CGI. Amúgy a Gyűrűk ura egyik legnagyobb problémája, bár a készítők biztos jól kaszálnak ezzel, a 13-as besorolás(és ennek a filmnek is az lesz), igen ez sokban visszavethet egy ilyen jellegű alkotást. Vannak jelenetek amik csak úgy tudnának igazán kiteljesedni ha nem limitálnák le, plusz az alap hangulathoz is hozzátenne. A régi szerepjátékok vagy az ilyen jellegű könyvek világa is sokkal sötétebb horrorisztikusabb. A másik hasonlóan nagy probléma ami a hobbitokban méginkább fellelhető volt, a tipikus mai igényeknek megfelelő árkád kúl akciójelenetek. Ez szerintem komolytalan egy fantasyba is. Ezeket leszámítva mondhtani korszakalkotó volt a Gyűrűk ura , a Hobbit kevésbé, utóbbinak a 3. részét cseszték el nagyon az első kettő tetszett.
#24
#8: Fúj, ez undi
#23
#3: Magyarul? Linket kérhetnék, én csak a feliratosat találtam meg
#21
Komolyan nem értem a fanyalgást. Sztem hozza a hamisítatlan warcraft hangulatot és ez a lényeg. Szvsz a trailer alapján simán jobb lehet, mint a Gyűrűk ura, bár nekem az a film sose volt a szívem csücske.
#19
#15: Persze, mert Peter Jacksonon kívül senki a világon nem képes egy jó fantasyt rendezni... Duncan Jones is ért a sztorihoz meg a karakterekhez. Legalábbis a Hold alapján. A CGI meg gyönyörű, egyáltalán nem gyenge. De, a zenét figyeljétek majd még meg (nem ami a trailerben van). Ramin Djawadi. Egyik legjobb zeneszerző. :)
#18
Ez alapján a trailer alapján, nálam ez a film tűnik az első olyan alkotásnak, ami képes lehet tartani az iramot a Gyűrűk urával. Talán lesz még egy olyan neves fantasy filmünk a polcon, ami nem tűnik el az "egyszer nézős" kategóriában? Duncan Jones neve biztató, a látvány és a színészek úgyszintén. :)
#17
Egész pofás lesz, mondom ezt úgy, hogy sosem tetszett igazán a Warcraft (mindig a C&C-t preferáltam). Ragnarhoz (Travis Fimmel) ez a szerep is illik :)