Mégsem jelenik meg idén a The Banner Saga 2

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 7.
  • Csúszás
Link másolása
Habár az idei évre ígérték a megjelenését, a The Banner Saga folytatása csúszik, és leghamarabb 2016 első negyedében válik majd megvásárolhatóvá. Ezzel együtt az első rész PS4-es portja is késik.

Az eredeti tervekkel ellentétben nem jelenik meg idén a The Banner Saga 2, a játékot kiadó Versus Evil ezt az Eurogamernek erősítette meg. A Stoic fejlesztése így csak 2016 első negyedében érkezik meg, azt viszont továbbra sem tudjuk, hogy egyszerre fog-e befutni a PC-s, a PS4-es és az Xbox One-os változat.


A The Banner Saga 2014 elején jelent meg PC-re, mobilokra pedig a tavalyi év végén futott be. Ígértek még hozzá egy PS4-es verziót is, méghozzá szintén 2015-ös premierrel, miután azonban erről elég régóta nem hallottunk, és a Versus Evil leszögezte, hogy a Stoic legközelebbi megjelenése a második részé, ezért valószínűsíthető, hogy még tovább kell várnunk a konzolos játékra.

Ezzel együtt a minap bejelentették a The Banner Saga társasjátékot is, a Warbands alcímet viselő mókához a jövő héten, november 12-én indítanak Kickstarter-kampányt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...