Magyarországra jön Dmitry Glukhovsky

A Metró 2033-univerzum megteremtője, a Metró 2033 és Metró 2034 című könyvek szerzője a hónap végén kishazánkba látogat. Ha leleményes vagy, még le is pacsizhatsz vele, és dedikálhatod a játékodat/könyvedet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#12
#11: Mindig örülök mikor ilyen értelmes válaszokat kapok, nem is értem miért fárasztom magam kommenteléssel... Nem csak magamból indulok ki, a közvélemény és a kritikusok is meglehetősen gagyinak tartják a 2034-et, de ha neked tetszett akkor legyél vele boldog. A tények akkor is engem igazolnak, és a te stílusoddal nem hiszem hogy meg tudnál győzni bármiről, Glukhovsky egy rendkívül túlértékelt író.
#10
Én hülyeségnek tartom az ilyen sorban állós aláírogatós dolgokat, nem csak íróknál, de zenészeknél, egyéb művészeknél is. Az egész értéke elveszik ha ilyen tömegszámban írnak alá valamit.
#9
A 34 egy elképesztő regény volt, sőt több esetben túlszárnyalta a 33-at ami a filozófiai mondanivalót tekinti. Másfajta könyv, mint a 33, sztoriban talán kevesebb, de mondanivalóban annál több a 34.
#8
#7: Annyira azért nem volt pocsék a 2034.

Legalább sikerült végre a könyv borítóját stílusosra csinálni. Az első két könyvé gyenge volt.
#7
Sokat elmond az íróról hogy a második könyv olyan pocsék volt, hogy a 4A Games inkább saját sztorit talált ki a játékhoz, erre most az alapján írja meg a harmadik könyvét? Elég szánalom... Egyébként olvastam valahol, hogy az első könyvet először egy blogon az olvasói segítségével rakta össze, szóval én nem adnék túl sok kreditet Glukhovsky-nak ezek után (még úgy sem, hogy az első könyvet szerettem).
#6
33 nagyszerű regény, a 34 már nem annyira, remélem a 34 csak egy hullámvölgy lesz és nem a lejtő eleje.
#5
Hirtelen úgy meg örültem a képet látva, hogy jön az új rész, de "sajnos" csak könyvről van szó. Mondjuk ez is örvendetes, de azért játéknak jobban örülnék.
#4
Remek olvasni való volt a M 2033.
#3
#2: Artyom*
#2
Atyommal ott leszünk.
#1
A Budapesti időponton tuti ott leszek.