Samsung Gear VR - megvan a dátum

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 10.
  • Hardver
Link másolása
Az Oculus és a Samsung bejelentette, hogy a 99 dolláros Gear VR november végén landol a boltokban, a kiskereskedőknél már elő is rendelhető a szemüveg, Kíváncsi vagy, hogy Magyarországra mikor jön?

Tavaly szeptemberben jelentette be a Samsung, hogy az Oculusszal közösen új VR-szemüveg fejlesztésén dolgoznak. Az eszköz támogatja a Galaxy Note 5-öt, a Galaxy S6 Edge Plust, az S6-ot, és az S6 Edge-et, csak bele kell csúsztatni a megfelelő telefont.

A Gear VR mindössze 99 dollárt kóstál, 19 százalékkal könnyebb, mint a meglévő Innovator Edition, ráadásul ergonómiailag is kényelemesebb, és a touchpadot is áttervezték a mérnökök.

Ami a játékokat és a VR-alkalmazásokat illeti, a Samsung szerint "több tucat" érkezik hozzá hamarosan, köztük az Oculus Arcade, amely olyan klasszikusokat tartalmaz, mint a Pac-Man, a Sonic the Hedgehog, és a Gauntlet. A Gear VR-ral több ezer videót és filmet nézhetünk a Netflix, a Twitch és más video-on-demand szolgáltatók jóvoltából.

A VR-szemüveg november 20-án jelenik meg a tengerentúlon, a cég hazai képviselete szerint Magyarországon jégfehér színben decembertől lesz elérhető 39 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

13.
13.
Egyszer már volt egy vr láz, akkor csúfosan megbukott a dolog. Most annyi változott, hogy a marketingesek iszonyatosan sokat tanultak és fejlődtek ! Kíváncsian várom a fejleményeket... :D
12.
12.
Tokodboy
Egyébként semmivel sem rosszabb mint az oculus, sot a színei es ahogy lattam talan a felbontása meg jobb is. Ugyanúgy használható mint az oculus, teljesen ugyanazt tudja. Elsődleges felhasználása ennek us a pornó filmek nézése lesz, de szerencsére ezzel az eszközzel megtehetjük a buszon is.
11.
11.
En tovabbra is lufinak tartom a vr-t, alapbol az, hogy egy kijelzot kell az arcodba tolni eleg hulyeseg, es el fog mulni a laz, amikor mar az emberek vettek "parat", ugy mint a mozgaserzekeloknel amikbol szinten eladtak egy csomot aztan hopp, mar sehol sincsenek. A szemuveg nelkuki 3D-nek ezerszer tobb ertelme van, ja csak ahhoz nem kell szemuvegeket eladni...
10.
10.
Henry82
#8: Ezt inkább egy kiegészítőként kell felfogni egy már amúgyis meglévő telefonhoz, vagy ha tetszik a technológia és amúgyis vennél telefont, akkor veszel samsung-ot, hogy ezt is használhasd. Egyébként a durva VR szemüvegeket várom, de ezt a Gear VR-t oltári nagy baromságnak tartom
8.
8.
Bubblegum653
#4: Erre ha jól tudom még rájön (legalább) egy Galaxy Note 4 ára, ami cirka 200 ezer Ft. Így már (nekem legalábbis) nem tűnik annyira barátinak ez az ár...
6.
6.
Thor Vath
Nnna. És akkor ment itt a szkander, hogy a konzol elég erős-e a vr-hoz, vagy sem. Erre már a mobilokra is lesz.
Most mi jön? Vr diavetítőkhöz?
5.
5.
Extol
Annyi, 37 ezer forint, mert ugye ráb*sszák a 27%-os ÁFA-t
4.
4.
Extol
99 dolcsi az több mint baráti ár. Ennyire hétköznapi ez a technológia már??
2.
2.
PS4jacksony
Lehet hajtogatni cipòsdobozból is
Még negyvenezer.....
1.
1.
Yanez
Ez inkább kivetítő, mint VR, vagy tévedek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...