Holnap este bejelenthet valamit a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 11.
  • Teaser
Link másolása
Holnap éjjel visszatér a Nintendo Direct-sorozat, méghozzá először Satoru Iwata júliusi halála óta. Jó eséllyel egy-két bejelentést is kapunk, talán itt rántják le a leplet a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-változatáról is.

Satoru Iwata halála óta nem tartott Nintendo Directet a kiotói konzolgyártó, ami tulajdonképpen nem meglepő, hiszen a korábbi elnök-vezérigazgató állandó főszereplője volt a bejelentésekkel megtűzdelt műsoroknak.

Nemrég az új elnök-vezérigazgató, Tatsumi Kimishima megígérte ugyan, hogy még idén visszahozzák a Directet, arra viszont nem számítottunk, hogy erre ilyen hamar sor kerülhet: a cég bejelentése szerint november 12-én, este 11 órakor tartják meg a sorozat következő felvonását. Ha minden igaz, régiónként más-más lesz a műsor, és annyit már most lehet tudni, hogy nálunk Satoru Shibata lesz a műsorvezető, aki a közeljövő Wii U-s és 3DS-es címeivel foglalkozik majd.

Hogy milyen bemutatókra számíthatunk? Nos, az év végi szezonban megjelenő játékokat nem lehet eleget mutogatni, így azok biztosan visszatérnek egy-egy trailer erejéig, ahogy a jövő év eleji címek is előkerülhetnek. A találgatások szerint itt ránthatja le a cég a leplet The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-változatáról is.

Köszi, north!

1.
1.
DON GONDOCS
Bejelentik a wiiu 2őt és a super mario maker hd remasteredet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...