Battlefield 4 - jön a Legacy Operations DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
Továbbra is özönlenek a tartalmak a DICE háborús shooteréhez. A svédek ezúttal a Legacy Operations DLC-t jelentették be, melyben benne lesz a BF2 közönség-kedvenc térképe, a Dragon Valley is.

Miután a DICE megszavaztatta a rajongókkal, most már biztos, hogy visszatér a Dragon Valley térkép a Battlefield 4-be. A BF2 ikonikus helyszínét természetesen modernizálják, némileg ködös és felhős lesz, így a látótávolság is csökken (bocsi, camperek). Az elpusztítható, de javítható hidak is visszatérnek, a Conquest játékmódban pedig még több kontrollpontot foglalhatunk el.

A Legacy Operations DLC még idén napvilágot lát, de a PS3-as és Xbox 360-as verzió kimarad a szórásból.


6.
6.
Hiláriusz
Ha szeretnétek értesülni az esetleges akciókról, ingyenes játékokról, látogassatok el ebbe a csoportba: https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
Érdemes, sokszor jó akciók vannak :)
5.
5.
pjoco
4.
4.
kozak.south
Én a Bad Company 2 - nél kapcsolódtam be a battlefield sorozatba, sajnos a BF2. őt nem ismerem de a mappot nagyon várom,jól néz ki, és ha BF2. favorit volt biztosan taktikás pálya is.Remélem nagy harc lessz.
Amit én szivesen viszontlátnek az Arica Harbor,vagy a Valparaiso Rush/Concvest módókkal.Hát talán majd egyszer....Battlefield 5 DLC ben.
3.
3.
McDuff
bassza meg,kedvenc mapom volt BF2-ben,nem értem miért marad ki az előző generáció,amikor eddig mindig minden jött rá.
2.
2.
gomba56
Na a hír mégis igaz. Láttam róla már 1 hónappal ezelőtt videót de nem gondoltam volna, hogy igaz. nagyon örülök az ingyenességnek! nincs prémiumom, két DLC van meg szóval örülök, hogy jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...