PC-re is megjelenik a Dragon Quest Heroes?

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 13.
  • Hír
Link másolása
A Steam idő előtt megszellőztette, hogy az eredetileg PS4-re megjelent Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below számítógépeken is tiszteletét teszi - legalábbis ez derül ki a kliens egyik hirdetéséből.

A Steam címlapjára került fel egy ideig a Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below hirdetése. A játék eddig a PS4 kínálatát erősítette, a Square Enix nem is nagyon utalt a PC-s verzióra. A szemfüles felhasználók rögtön lementették a bizonyítékot:

Sajnos, ha valaki rákattint a bannerre, egyből visszakerül a főoldalra, szóval egy hibáról van szó - legalábbis addig, míg az érintettek meg nem erősítik a hírt.

A frencsájz klasszikus részei már biztosan megjelennek a tengerentúlon - derült ki a tegnapi Nintendo Directből. A PS1-érában hódító Dragon Quest 7: Warriors of Eden és az eredetileg PS2-re megjelent Dragon Quest 8: Journey of the Cursed King 2016-ban landol Nintendo 3DS-en. Az előbbi nyáron, az utóbbi pedig valamikor utána. Innen már karnyújtásnyira vannak az európai verziók.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...