Ingyenes az új Resident Evil első epizódja

Ha még nem próbáltad ki a Resident Evil: Revelations 2-t, és konzolos vagy, remek hírünk van, Xboxon és PlayStationön ugyanis ingyenesen végigjátszható a játék első negyede.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Ha szeretnétek értesülni az esetleges akciókról, ingyenes játékokról, látogassatok el ebbe a csoportba: https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
Érdemes, sokszor jó akciók vannak :)
#9
Törölt felhasználó
de mondjuk nem 'hordok piros tangát, kv kényelmetlen az összes' ezt is írhattam volna, vszínű ez ugyanannyira érdekel titeket
#8
Törölt felhasználó
nem játszom res, játékkal, oltári foskormány az összes. Nevetségesen szar gamék.
#7
#4: A félelemnek is vannak fokozatai és a maximumot szerintem senki sem szeretné átélni. Az egyébként akár rövid távon is meglehetősen egészségtelen dolog.
Igazán félni akkor kell, ha majd a valóságban kerülsz csoszogó élőhalottak közé és az életed lesz a tét. Kontrollerrel/billentyűzettel a kézben - ahogy Yanez is fogalmazott - maximum adrenalinpumpáló izgalom és némi ijedtség, - amit a hirtelen happeningek okozhatnak - játszik be. Mint minden szimuláció, ez sem válthat ki 100%-os élményt, igaz, a "beleélés" aránya egyénenként igen eltérő lehet.
Ismerek egy csajt, aki konkrétan megsiratta Jill Valentine-t, miután egy hunter kicsinálta, és nem is volt hajlandó tovább játszani. :)

Ja, hogy a témához is szóljak: köszi, Capcom, eddig sajna nem tudtam beszerezni a full játékot, de most belenézek. :)
#6
#4: Kis beszari. :D
#5
YanezModerátor
#4: Én inkább egyfajta izgalomnak nevezném, mintsem félelemnek. Ha ilyen félős lennék, mint te, akkor természetesen én sem játszanék ilyen gamákkal. Szóval minden, ami jó az efajta játékokban, azt meg sem fogod érteni, mivel félsz.
#4
Törölt felhasználó
Imádom a Steam besorolás és ajánló algoritmusát. Játszottam két darkos besorolású játékkal és azóta ezekkel, meg zombis hülyeségekkel tarhál egyfolytában, mert szerinte szeretem. Az nem számít, hogy az összesen rajta van a nem érdekel flag, sebaj. Csak eszembe jutott, megkérdem már, mi abban a jó, ha ijesztgetős, frász ráhozós játékokkal játszik az ember. Én például utálok félni és mindig furcsán nézek azokra akik ezekért a játékokért rajonganak.
#3
kössz a tippet! el is kezdtem szedni. ha jó és tetszik,akkor meg is veszem. most a Gold-osok meg is tudják venni 2400 ft-ért az egészet!
#2
fojeszModerátor
#1: Köszi, amikor még írtam, nem volt az. Javítom.
#1
Nem szeretném senkinek sem elrontani a jókedvét, de Playstation-re is ugyan úgy ingyenes mától. Szóval javítsátok a posztot még mielőtt a boxosok ratyizni kezdnek rá... :D