Free-to-play verziót kap a PES 2016?

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 21.
  • Pletyka
Link másolása
Minden jel szerint a Konami arra döntésre jutott, hogy egy ingyenes változatot is kiad a Pro Evolution Soccer 2016-ból. Legalábbis az ausztrál korhatár-besorolást végző hivatal honlapja szerint.

Ha hihetünk az ausztrál korhatár-besorolást végző hivatal honlapjának, a Konami megirigyelte az EA Sports-féle FIFA Online sikerét, és egy hasonló kiadással készül a Pro Evolution Soccer 2016-ból. Tartalmilag nem lesz teljes ez a verzió, és mérget vehetünk rá, hogy komoly szerepük lesz a mikrotranzakcióknak is.

A kiadó még nem kommentálta az értesüléseket, addig is be kell érnünk a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra elérhető demóval. Azt sem jelenthetjük ki biztosra, hogy a mi régiónkban is elérhető lesz a free-to-play verzió, a FIFA Online 3 is csak Ázsiában hódít. 

A Pro Evolution Soccer 2016-ról írt tesztünket itt olvashatjátok el.

3.
3.
Hiláriusz
Ha ezen kívül szeretnél még értesülni ingyenes, olcsó, vagy akciós játékokról, látogass el az Olcsó Játékok Egyvelege facebook oldalra. Minden nap friss értesülések az aktuális akciókról. https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts Vigyázat, ragályos :)
1.
1.
pucu9011
Lehet én vagyok bamba de ps4 re csak fifa demót láttam pes-t, nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...