Games with Gold - íme, a decemberi kínálat

A Microsoft közzétette, hogy milyen ajándék játékok járnak az Xbox Live előfizetőinek decemberben. Az ünnepek apropóján egy extra cím is jön, így összesen öt alkotás lehet a tiétek a következő hetekben.

Jó kis hónapnak néznek elébe az Xbox Live-előfizető Xbox-tulajdonosok: a Games with Gold decemberi felhozatala kifejezetten bőséges és egész jó lett, ráadásul két magyar fejlesztésű cím is szerepel benne!

Xbox One-on december 1-31. között az újonnan megjelenő, és amúgy 15 dollárba kerülő The Incredible Adventures of Van Helsing lesz tölthető, míg a hónap második felétől január közepéig a Thief lesz terítéken - ez amúgy 30 dollárba fájna.

Xbox 360-on (és a visszafelé kompatibilitás miatt tulajdonképpen Xbox One-on is) a Zen-féle CastleStorm lesz ingyenes december 15-ig, míg december 16-tól december 31-ig a Sacred 3 és az Operation Flashpoint: Dragon Rising lehet a tiétek. Ezek a játékok rendre 10, 20, illetve 10 dollárt kóstálnak.

Ha még nem szedtétek le a novemberi ajándékokat, pótoljátok őket mihamarabb, emlékeztetőül ezekhez is mutatunk egy listát.

22 komment - szólj hozzá!