TGA 2015: Tíz világpremierre számíthatunk

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 25.
  • Teaser
Link másolása
Bejelentésekben sűrű lesz a jövő hét, péntek reggel a The Game Awards, hétvégén pedig a PlayStation Experience bemutatóinak örülhetünk majd. Ezúttal Geoff Keighley teaselte picit a saját eseményét.

Geoff Keighley és a díjátadója idén is visszatér, a VGA utódjának számító The Game Awardsot másodjára fogják megrendezni a jövő héten. Magyar idő szerint december 4-én, hajnali 3 órakor veszi kezdetét a műsor, amit bár lehet majd élőben is követni, a legtöbben valószínűleg reggel fogják feldolgozni az esemény termését.


Merthogy számíthatunk érdekességekre, az biztos! Egyrészt kihirdetik majd a már ismert díjkategóriák győzteseit, másrészt bejelentések/bemutatók is várhatóak, Keighley szerint nem kevesebb, mint 10 világpremiernek örülhetünk. Ebből az egyik a Paragon első gameplay videója lesz a tippünk szerint.

Update! A Far Cry Primal is a rendezvényen kapja meg az első gameplay videóját.

4.
4.
DON GONDOCS
bár ha belegondolok ilyen lesz a 10 bejelentés fifa,nfs,bf, remake, remastered, super giga street fighter 5,
3.
3.
mestermagyar
#1: 9db dlc? Ez még baráti is lenne. A sims 3 kijötte után elkezdte hányni a szarát, DLC-ket, pakkokat, és még a free2playes store-t így alkotva egy hihetetlen 55GB-s játékot. 120GB kell hogy fel tudjad rakni. Ez egy átlag SSD mérete. Ember nincs aki még torrenten seedeli.
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...