PlayStation Plus - itt ezeket kapod decemberre

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 25.
  • Akció
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation Plus-előfizetők decemberre. A felhozatalban akadnak jobb és rosszabb címek is, de aki az ünnepek kapcsán valamilyen ütős PS4-játékra számított, csalódni fog.

A Microsoft után a Sony sem késlekedett sokat a bejelentésével, és elárulta, milyen ajándékokat kapnak a PlayStation Plus-előfizetők a jövő hónaptól.

A PS4-es kínálat most sem lett valami erős, a Gauntlet-reboot konzolos portját, illetve az új King's Quest első (!) epizódját zsebelhetik be a konzol tulajdonosai. PS3-fronton már más a helyzet, a Far Cry 3: Blood Dragon kihagyhatatlan darab, és az SSX is jól sikerült annak idején. PS Vitán a Rocketbirds: Hardboiled Chicken és a Freedom Wars lehet a tiétek.

A játékokat december 1-től tölthetitek le, ami azt is jelenti, hogy addig érhető el ingyen a novemberi felhozatal: a The Walking Dead: Season Two, a Magicka 2, a Mass Effect 2, a Dragon Fin Soup, az Invizimals és a Beyond Good and Evil.

35.
35.
Wintersun
Sziasztok!
Az SSX miért nem jelenik meg az ingyen letölthető játékok között?
Amikor rákeresek akkor azt írja, hogy "disk only".
Ezek szerint a ps3 előfizetők csak egy játékot kaptak ebben a hónapban?
34.
34.
Caleon
#33: Sajnos brutális költségei vannak egy szerverparknak.

@32: Gauntlet tényleg egész jól nézki, meglesem majd otthonról, bár még a Diablo 3-at is pörgetni kéne, mert rengeteg benne az újdonság.
33.
33.
#32: Ne mondd már nekem, hogy egy 60 dolláros játék árából nem lehet fenntartani a szerverparkot, ráadásul a season pass-t se két ember vette meg ami szintén ugyanennyibe kerül.
32.
32.
Cipo3
Ez a Gauntlet valami diiablo klón? Elég jól néz ki.

Én nagyon elégedett vagyok a PS+ kínálattal. 12000-be krül (ha nem drága helyen veszed meg) évente kapsz 30-40 játékot. Amiből általában kettő db AAA-s.

Egy jó játék visszahozza az árát, nekem tetszett vagy 10. Nem tetszhet mind, mert ami nekem tetszik az másnak nem biztos.

Multira amit rinyáltok az meg egy vicc. Napi 6 millió meccs megy le egy SW battlefronton. Ezt nem 2 szerver tartja fent, de még csak nem is 50. Nem tudjátok mennyi mennyi pénz a sok szervert fenntartani. Nem 1999-ben vagyunk ahol egy multi leprogramozása annyit jelentett ki hol van merre lőtt mivel lőtt.
31.
31.
Hunszi
#30: szerintem ne számíts erre, tavaly előre bejelentették a karácsony csomagot, a decemberi s a januári címeket is egyszerre, minden reményem erre a hónapba az maradt, hogy a PS exp. jóvoltából adnak valamit, mint pl tavaly a Garder Warfaret. Annál jobb és aktuálisabb nem lefutott ingyenes cím szerintem egy jó ideje nem volt...
30.
30.
Caleon
Tavaly úgy volt, hogy a januári plus-os játékokat kaptuk meg már karácsonykor, szerintem idén is ez várható.
29.
29.
Semmit nem varok, de azert karacsony fele idekurhattak volna valami jobb jatekot PS4-re. Van boven olyan cucc ami lehetett volna.
28.
28.
Yanez
#19: Majd elintézzük! :)
27.
27.
Sid3481
Minden hónapba ez megy, mindig valaki rinyál, hogy ez nem jó meg az nem jó! Most őszintén mit vártok? Mivel lehetne titeket kielégíteni, hogy ne ez a picsogás menjen állandóan minden hónapban!? 12 AAA cím lenne a jó vagy még az sem, mert szerintem akkor is csak az elégedetlenség menne! Rongyos 15 ezer forintról beszélünk, ami valljuk be rohadtul nem sok pénz a mai világba. Ezért elég sok játékot kapunk a 2 gépre, nem azt mondom, hogy mindig jó játékot adnak, de az elmúlt egy évben bőven visszahozta az árát, ha másra nem tölteléknek teljesen megfelelt. Nem értem azokat akik a sült galambot várják, gondoltátok megveszitek a gépet a Sony meg majd minden hónapban alátok teszi az aktuális játékokat! Vicc! Persze lehet azzal jönni hogy 15 ezerért multizunk meg, hogy ha lejár az elöfizu nem játszhatunk a letöltött játékokkal, de ez már lerágott csont, ezen tök felesleges csámcsogni minden hónapban, törődjetek bele ez van!:D
26.
26.
DON GONDOCS
Szó se róla jók ezek a játékok, de blood dragon meg a far cry 3-4 is most volt akcióban az ssx meg ígyis 3k.
25.
25.
akifourteen
24.
24.
akifourteen
Arra nem gondoltok,hogy hetvegen lessz a sony konferencia es akkor durrantanak valamit ?
23.
23.
tupaccc
20. egyszerű erre a válasz - Sony ps3nál nagyon félrement a marketinggel, és jó játékokkal csalogatta vissza a népet. PS4 esetében most fordított a helyzet, azért nem törik magukat drága játékok ingyenes szórásával.
Userfüggő, de ha az elmúlt év terméséből kiragadom, az Injusticet, Infamous és Rocket League triót, akkor nekem az a 15dollár kamatostul megtérült. És ott a sok exkluzív akció 60ról 10re, 30rók 5re. És még ott volt a decemeri Killzone bónuszként JPN accal végig lehetett vinni ingyen.
Mindegy, szerintem 2konzol tulaj van - aki átlátja korrektül a dolgokat, és elégedett, és a másik oldal, akinek semmi se elég, mert minden hónapban AAA-s címeket vár el.
22.
22.
kamgecam
21.
21.
DON GONDOCS
Boldog karácsonyt ps plus tagok :)
19.
19.
kamgecam
#17: Mikor jársz már erre?Egy jó kis házi szilva vagy birspálinkával megkínálnálak(saját készítésű igazi alföldi csoda) de úgy hogy csihajja!Csörike sem ismerne Rád! :D
18.
18.
kamgecam
#15: +1
Teljesen egyetértek,kár hogy akik ide járnak azok többségében nem gamerek hanem haterek,antijátékosok trollok gyülekezete.
Ha több olyan gondolkodású ember lenne itt mint Te akkor a játékokról beszélnénk és nem farokméregetésből állna a kommentszekció.
Szerencse hogy azért TI is vagytok!Illetve a GK szerencséje. :)
17.
17.
Yanez
#13: Na ja, erre inni kell... amúgyis kell.
16.
16.
Angelwing
#10: "nem fogok beállni a sorba a sok kis csicska-maki közé akiknek semmi sem jó!"
Azért a k.rva anyj.t a sonynak hogy a multiért is fizetni kell! Oké ne adjon prémium játékot,de amit megveszek játékot drága pénzért(mert drága!) azzal lehessen már plussz pénz kiadás nélkül multizni! Bassz. meg a k.rva él.t!
15.
15.
tupaccc
10. több olyan indie cím volt, ami a büdös életben ki nem próbáltam volna, de mivel ingyen volt, rengeteg órám beléjük ment.
Talán a legnagyobb meglepetés a Rocket League volt. Tömören mindkét konzolon jöttek jó ingyen címek, csak becsülni kell. Nekem 1éve van előfizetésem, és mivel felesbe ment, ráadásul akciósan 15euró volt. Szóval egy normális ingyen játék, már vissza is hozta az árát + GOLD/PS+ előfizetőknek rengeteg akció volt és van. Főleg karácsony körül 5dollárért ment rengeteg jó játék.
13.
13.
PaprikaJancsi
#5: Na látod :D . . . elszóltad magad.
12.
12.
dante92
A Blood Dragon az egyik legzseniálisabb, amivel valaha játszottam!
11.
11.
Csoki80
7.
7.
DON GONDOCS
#5: Nagyon jó, azzal töménytelen filmes utalással (konkrétan megkapod a robocop pisztolyát). Csak nagyon rövid.
5.
5.
Yanez
Gyenge, de legalább kipróbálom a Blood Dragon-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...