PlayStation Plus - itt ezeket kapod decemberre

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation Plus-előfizetők decemberre. A felhozatalban akadnak jobb és rosszabb címek is, de aki az ünnepek kapcsán valamilyen ütős PS4-játékra számított, csalódni fog.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#35
Sziasztok!
Az SSX miért nem jelenik meg az ingyen letölthető játékok között?
Amikor rákeresek akkor azt írja, hogy "disk only".
Ezek szerint a ps3 előfizetők csak egy játékot kaptak ebben a hónapban?
#34
#33: Sajnos brutális költségei vannak egy szerverparknak.

@32: Gauntlet tényleg egész jól nézki, meglesem majd otthonról, bár még a Diablo 3-at is pörgetni kéne, mert rengeteg benne az újdonság.
#33
Törölt felhasználó
#32: Ne mondd már nekem, hogy egy 60 dolláros játék árából nem lehet fenntartani a szerverparkot, ráadásul a season pass-t se két ember vette meg ami szintén ugyanennyibe kerül.
#32
Ez a Gauntlet valami diiablo klón? Elég jól néz ki.

Én nagyon elégedett vagyok a PS+ kínálattal. 12000-be krül (ha nem drága helyen veszed meg) évente kapsz 30-40 játékot. Amiből általában kettő db AAA-s.

Egy jó játék visszahozza az árát, nekem tetszett vagy 10. Nem tetszhet mind, mert ami nekem tetszik az másnak nem biztos.

Multira amit rinyáltok az meg egy vicc. Napi 6 millió meccs megy le egy SW battlefronton. Ezt nem 2 szerver tartja fent, de még csak nem is 50. Nem tudjátok mennyi mennyi pénz a sok szervert fenntartani. Nem 1999-ben vagyunk ahol egy multi leprogramozása annyit jelentett ki hol van merre lőtt mivel lőtt.
#31
#30: szerintem ne számíts erre, tavaly előre bejelentették a karácsony csomagot, a decemberi s a januári címeket is egyszerre, minden reményem erre a hónapba az maradt, hogy a PS exp. jóvoltából adnak valamit, mint pl tavaly a Garder Warfaret. Annál jobb és aktuálisabb nem lefutott ingyenes cím szerintem egy jó ideje nem volt...
#30
Tavaly úgy volt, hogy a januári plus-os játékokat kaptuk meg már karácsonykor, szerintem idén is ez várható.
#29
Törölt felhasználó
Semmit nem varok, de azert karacsony fele idekurhattak volna valami jobb jatekot PS4-re. Van boven olyan cucc ami lehetett volna.
#28
YanezModerátor
#19: Majd elintézzük! :)
#27
Minden hónapba ez megy, mindig valaki rinyál, hogy ez nem jó meg az nem jó! Most őszintén mit vártok? Mivel lehetne titeket kielégíteni, hogy ne ez a picsogás menjen állandóan minden hónapban!? 12 AAA cím lenne a jó vagy még az sem, mert szerintem akkor is csak az elégedetlenség menne! Rongyos 15 ezer forintról beszélünk, ami valljuk be rohadtul nem sok pénz a mai világba. Ezért elég sok játékot kapunk a 2 gépre, nem azt mondom, hogy mindig jó játékot adnak, de az elmúlt egy évben bőven visszahozta az árát, ha másra nem tölteléknek teljesen megfelelt. Nem értem azokat akik a sült galambot várják, gondoltátok megveszitek a gépet a Sony meg majd minden hónapban alátok teszi az aktuális játékokat! Vicc! Persze lehet azzal jönni hogy 15 ezerért multizunk meg, hogy ha lejár az elöfizu nem játszhatunk a letöltött játékokkal, de ez már lerágott csont, ezen tök felesleges csámcsogni minden hónapban, törődjetek bele ez van!:D
#26
Szó se róla jók ezek a játékok, de blood dragon meg a far cry 3-4 is most volt akcióban az ssx meg ígyis 3k.
#25
#24: Jovo hetvegen.
#24
Arra nem gondoltok,hogy hetvegen lessz a sony konferencia es akkor durrantanak valamit ?
#23
20. egyszerű erre a válasz - Sony ps3nál nagyon félrement a marketinggel, és jó játékokkal csalogatta vissza a népet. PS4 esetében most fordított a helyzet, azért nem törik magukat drága játékok ingyenes szórásával.
Userfüggő, de ha az elmúlt év terméséből kiragadom, az Injusticet, Infamous és Rocket League triót, akkor nekem az a 15dollár kamatostul megtérült. És ott a sok exkluzív akció 60ról 10re, 30rók 5re. És még ott volt a decemeri Killzone bónuszként JPN accal végig lehetett vinni ingyen.
Mindegy, szerintem 2konzol tulaj van - aki átlátja korrektül a dolgokat, és elégedett, és a másik oldal, akinek semmi se elég, mert minden hónapban AAA-s címeket vár el.
#22
#21: Köszi,viszont! :)
#21
Boldog karácsonyt ps plus tagok :)
#20
#18: Akkor azt mond el, te nagy gondolkodó (lol), hogy mit kapsz a pénzedért? PS3on ingyen volt a multi és a plusba minőségi játékok jöttek. Most ugyan azért a szar multiért fizetsz és a plusba ontják az indie szemetet. Akkor most a fasz melyik végén is állsz? Naugye és még tapsolsz is hozzá :D
És elhiszem, hogy egy búgócsiga szimulátorral is marha jól szórakoznál, ha ps exkluzív lenne, de egy páran már túlléptünk a c64-en.
#19
#17: Mikor jársz már erre?Egy jó kis házi szilva vagy birspálinkával megkínálnálak(saját készítésű igazi alföldi csoda) de úgy hogy csihajja!Csörike sem ismerne Rád! :D
#18
#15: +1
Teljesen egyetértek,kár hogy akik ide járnak azok többségében nem gamerek hanem haterek,antijátékosok trollok gyülekezete.
Ha több olyan gondolkodású ember lenne itt mint Te akkor a játékokról beszélnénk és nem farokméregetésből állna a kommentszekció.
Szerencse hogy azért TI is vagytok!Illetve a GK szerencséje. :)
#17
YanezModerátor
#13: Na ja, erre inni kell... amúgyis kell.
#16
#10: "nem fogok beállni a sorba a sok kis csicska-maki közé akiknek semmi sem jó!"
Azért a k.rva anyj.t a sonynak hogy a multiért is fizetni kell! Oké ne adjon prémium játékot,de amit megveszek játékot drága pénzért(mert drága!) azzal lehessen már plussz pénz kiadás nélkül multizni! Bassz. meg a k.rva él.t!