Készül a Retro City Rampage folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatást kap a Retro City Rampage. Habár az új rész már 16-bites látványvilággal hecceli a gamereket, úgy tűnik, minden másban ragaszkodik az elődje jellegzetességeihez.

A Retro City Rampage három éve jelent meg, és tulajdonképpen egy nagy vicc volt: a GTA-szerű játék 8-bites grafikát kapott, és tucatjával tömték bele a videojátékos és popkulturális utalásokat, amivel számos rajongót gyűjtött magának a program.

Brian Provinciano dizájner és a Vblank Entertainment Shakedown Hawaii címmel készíti el a folytatást, amely a története szerint 30 évvel játszódik az előző rész eseményei után: a főszereplő, a Játékos eddig visszavonulva tengette a hétköznapjait, most azonban visszatér, hogy újra felépítse az ő kis birodalmát. A nyitott világú játékot ezúttal 16-bites látványvilággal és rombolható környezettel turbózzák fel.

A játékról egyelőre nem sokat tudunk, de a jövő heti PlayStation Experience-en már játszható formában is kint lesz az anyag, úgyhogy biztos okosabbak leszünk. Az tuti, hogy utalásokból most sem lesz hiány, a bejelentés mellé csatolt "újságcímlap" például azért lehet ismerős, mert egy az egyben a Game Informer egy 2009-as számát parodizálja, amelyben a Max Payne 3 kapta a címlapsztorit.


A Shakedown Hawaii jelenleg PC-re, PS4-re és Vitára készül, illetve legalább egy Nintendo-platform is szóba jöhet a fejlesztés során. Provinciano mindenesetre azt mondta, a platformlista még nyitott, és azok után mi sem aggódunk, hogy az előző rész még DOS-ra is elkészült.

1.
1.
Ps4-en nagyon olcso volt az elso resz, de nem vett ra a lelek, hogy megvegyem, de ps plusban johetne egy probat meger :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...