Jön a hivatalos PS4-es Remote Play app PC-re

Link másolása
Pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy külsős csapatnak hála PC-n is elérhetővé vált a PS4-es Remote Play funkció. A Sony azonban gyorsan rátromfolt a bejelentésre, és elárulta, hogy már a hivatalos alkalmazás is készül.

Tippünk szerint a Sony később szerette volna csak bejelenteni a PC-s Remote Play applikációját (talán az idei PlayStation Experience-en), azonban egy kisebb fejlesztőcsapat már a hét elején ellopta előlük a showt. Így a SCE Worldwide Studios főnöke, Shuhei Yoshida előrehozta a bejelentést és a Twitteren árulta el a rajongóknak, hogy a hivatalos Remote Play applikáció is készül PC-re és Mac-re.


Nagy eséllyel a részleteket csak később ismerhetjük majd meg, azonban ezzel a bejelentéssel kérdésessé vált a pár napja leleplezett külsős program létjogosultsága. A Sony ráadásul sanszosan ingyen fogja az applikáció adni, míg a rajongói program 10 dollárba kerül.

18.
18.
Yanez
#17: XDXDXD
You made my day, sir!
17.
17.
Ooorky
Pff, konzolos játékok csak maradjanak a konzolon, ne fertőzzék a dicsőséges PC-ket.
16.
16.
Stranger
#15: Mit vársz attól aki Mac-et használ?
15.
15.
zarándok
#4: Persze, a 120as TV-hez 720p vagy 900p dukál ugye? :) Fool.. Amúgy én örülök, legalább tolhatom a Bloodborne-t úgy is, hogy bnőm közben TV-zik.
14.
14.
zsocc-nrg
Csak akkor lenne értelme ha játékon belül támogatná az egér+bill kombót, egyébként szerintem felesleges.
13.
13.
Yanez
#12: Asszem csak egy wifi hálózatban mükszik.
12.
12.
fehersam
Ha a playstation kontrolleremet a laptopomhoz csatlakoztatva tudok játszani a melóhelyemen, akkor én vevő vagyok rá. Gondolom persze ps+-hoz lesz kötve :D
11.
11.
#8: Alapvetően itt arról van szó, hogy tényleg rossz a szemem, például a gyerek 32" -os tévéjén ahol nyilván távolabb ül az ember, már nem látom olyan jól a részleteket és zavaró, mert egyfolytában hunyorgok. Ha viszont felveszem a szemüvegem, amit csak vezetéskor hordok ( gyenge -2 es, de akkor is ) akkor meg hozzászokik és folyamatosan azt érzem, hogy romlik. Egy hét folyamatos szemüveg után úgy látok szemüveggel, mint előtte nélküle.

Nem multizom, sosem tettem ( leszámítva a Battlefront bétát, az nagyon tetszett, de elvből nem adok dupla pénzt egy fél játékért :) és mivel úgyis hátulról sunyulósat játszok, nem pedig tankot, a távcsövesen, meg úgyis van zoom ... :))) A mágusként meg úgyis területre megyek, ha olyan hülye az AI, hogy beleszalad a fireballba vagy a firewall-ba, meg is érdemli a halált ! :DDD
10.
10.
zozo76hun
#9: En most kezdtem el ujra BF4-ezni hossszu kihagyas utan (lejart a GOLD es csak most vettem ujra), elotte sem voltam egy terminator, de most csak az nem lott le aki nem akart, pedig meg igyis bujkaltam rendesen a palyan... :)
9.
9.
TheBate
Továbbra is fosok attól, hogy a szokásosnál is jobban fognak megalázni CoD-ban :(
7.
7.
#6: De most őszintén, amit nagy valószínűséggel egy 100+ cm-es tévén játszol fotelból / kanapéról azt képes lennél egy 7-10"-os képernyőn nézni + controller ? Én 22"-es monitoron játszok ( igaz, pc-n ) de szerintem ez az alsó határ ami egy hd játékhoz minimum kell, de inkább egy nagyobb tv. Nekem mondjuk rossz egy kicsit a szemem ( mínusz 2-es ), szóval nekem pont ideális.

Asszony is felvetette, hogy miért nem veszünk egy steam-linket + controllert és amíg ő alszik este és játszatnék mellette az ágyban, legalább tudom közben simizni ! :D Ad 1. ha alszik, nem mindegy neki ? Kettő: MIVAN ? :)
6.
6.
Blueberry
Azért gondolkodom a cserén mert ha pl.hajnal 3kor kidob az ágy ne keljen felkelni
4.
4.
zozo76hun
#2: Maradj szerintem az iPhone-nal ha szereted. Tenyleg a telefonon akarsz jatszani PS4-el? Nagy hulyeseg az egesz. En ugy vagyok vele hogy vagy a 120-as IPS paneles LG-t nezem az XO-hoz (direkt a jatekhoz vettem a TV-t, adast nem is nezek szinte csak YouTube megy meg), vagy nem jaszom. XO-nal is van ez a stream a win10 fele (megint bukta mert OSX-et hasznalok a MacBookPro-n), de az is hulyeseg.
3.
3.
Szelenas
2.
2.
Blueberry
Telefon vásárlás elött állok és pont azon
gondolkodtam hogy maradjak az iphone-nál (mert már megszoktam) vagy váltsak Z5-re(abban valószinű van remote play hamár a Z3ban van)volt a kezemben és felhúzott h nem érem át+hogy nem értettem hozzá
1.
1.
Blueberry
Telefon vásárlás elött állok és pont azon
gondolkodtam hogy maradjak az iphone-nál (mert már megszoktam) vagy váltsak Z5-re(abban valószinű van remote play hamár a Z3ban van)volt a kezemben és felhúzott h nem érem át+hogy nem értettem hozzá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...