Elkészült a Fallout 1 remake-je

Érdekes hír látott napvilágot a tősgyökeres Fallout-rajongók számára, ami mellett mi sem mehetünk el: modderek átírták az első Falloutot a Fallout: New Vegas alá. Ha csalódtál a negyedik részben, most figyelj!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#12
Hát, ha valaki a régiekkel akar játszani inkább az eredeti kiadással kellene. Szerintem az első két Fallout még mindig etalon a stíluson belül, egyszerűen mert azt a hangulatot mocskosul nehéz visszaadni a mai grafikával, meg az elvárt játékmenettel. A Fallout 4 is egy remek játék, de közel sincs ahhoz a remény nélküli, könyörtelen világhoz mint amit például az első rész mutatott. Na meg persze a régi vágású rpg elemek, amiknél nem fogta a játék a kezedet, mindenre magadtól kellett rájönnöd.
#11
a3a
#8: Szerintem, csak azért szinkronizálta újra, mert valljuk be, a Fallout 1 nem egy mai darab, nem sok mindent szinkronizáltak, amit viszont igen, azon nagyon érezni az idő múlását. Egy ilyenért a Bethesda hülye lenne perelni.
#10
Ezt nem hiszem el. A sracok előtt le a kalappal, dicséretes, amit művelnek, erre itt mindjárt bele kötnek valamibe, mint a szinkron. Hihetetlen, hogy mindenben azt lesik, mivel lehetne lehúzni egy cikket, egy terméket, egy hozzászólást, egy akármit...
#9
Csalódni a 4. részben? Erős 9es lett, megérte várni rá.
#8
#7: Ne keverd a szezont a fazonnal, vagy ha ugy jobban tetszik, a gyoziket a gozekevel... A Bethesda akkor perelte (es pereli) be a fanokat, vagy fan oldalakat, ha engedely nelkul hasznalnak fel jogvedet kepeket.

Az elhiresult esetben is a srac/lany nem uj kepet keszitett, nullarol indulva, hanem korabbi jogvedett fallout kepeket, rajzokat (pl a jellegzetes vault boyt valtoztatas nelkul) hasznalt fel, alakitott at es prezentalta sajat munkajakent.

Ezert is gondolja jol a mod keszitoje, hogy ujra kell sajat erobol szinkronizalnia az egeszet, mert az audosavok biztos, hogy meg copyright alatt allnak. (Szernitem a szoveges tartalom is, de mit ertek en a lovakhoz...)
#6
Hát ez nagyon kemény, hát érdekes koncepció lesz az biztos:D Nagy rajongója vagyok az első két résznek, ott kezdődik az igazi rpg.
#5
#1: Örülök hogy lényegében ez az egy dolog az ami ennyire megragadt téged. Az Overseer beszéde jó ha 2 percet vesz el az életedből, addig le is lehet némítani ha annyira borzalmas neked. Egyébként nekem nagyon tetszik az egész, ahogy meg van csinálva, remek ötletnek tartom, és amit eddig láttunk az nekem nagyon tetszik. Én már le is töltöm és azonnal meg is nézem, és figyelemmel fogom követni a fejlesztéseket.
#4
#1: Szerzoi jogok miatt, bar ketsegtelen, hogy piciny hazankban ez egy ismeretlen fogalom es azert csodalkozol... :)

Egyebkent meg boven WIP a mod, nem keszult el:
Vault 13 (100% complete)
Vault 15 (100% complete)
Shady Sands (80% complete)
Junktown (50% complete)
The Glow (started)
Necropolis (started)
Raider Camp (claimed)
The Hub (started)
#3
a3a
Azt figyelembe véve, hogy még eléggé az elején járnak az egésznek, még simán meglehet, hogy lecserélik a szinkront. Amúgy szerintem nem nagy probléma, főleg, hogy amatőr alkotásról beszélünk.
#2
Az ötlet qrva jó :)
Kár hogy a szinkron tényleg gagyi lett, de gondolom nem vették meg a jogdíjakat hogy felhasználhassák az eredetit.
#1
Ez a szinkron egyszerűen megbocsáthatatlan. Miért nem szedték ki az eredetiből az Overseer beszédét?