Dead Island Redux - tényleg lesz felújított változat?

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Az év közepén egyszer már pletykálták, hogy a Dead Island definitív kiadást kaphat, de most egy újabb internetes áruház kínálatában is felbukkant a felújított változat. A Dead Island Redux állítólag PC-re és konzolokra fog megjelenni.

Ugyan a Dead Island 2 fejlesztése fejlesztőcsapat hiányában jó eséllyel parkolópályára lett téve, az első résszel azért még így is bőven lehet mit kezdeni - p éldául definitív, felújított formában újra kiadni. Ezt a pletykát nyár közepén egyszer már elsütötte az egyik internetes áruház, de most a holland Bart Smit online hálózaton is felbukkant a Deep Silver gondozta zombis Techland-kaland.


A játék állítólag Dead Island Redux címen fog futni, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, és tulajdonképpen az eredeti grafikailag felhúzott változata lesz, kibővítve minden eddig megjelent DLC-vel. A játék 39,99 euróba fog kerülni.

11.
11.
zsocc-nrg
#10: Igen, igazad van, tény hogy a mondandómban a konzolokat nem vettem számításba, ott tényleg elég sok lehúzás van, bár bevallom hogy a Last Of Us, GOW3 és Uncharted remastered-eknek azért mindenképp helye van a polcon. PC-n ilyen szempontból igazságosabb a helyzet mert ha már megvan a cucc, akkor legtöbb esetben csak hozzácsapják ingyen a felújított változatát a steam-kollekciódhoz.
10.
10.
dcba
#9: Sztem igenis van vele gaz, mert gusztustalan, h tobb eves jatekokat, amik az elozo generacion mar budget kategoriaban vannak, attol, h ranyomjak a tokra, h ps4 maris uj jatekkent kelle arulniuk. Egy olyan remaster mint a Halo vagy a Metro 2033 meg indokoltabb is, mert ott szukseg volt a grafikai tunningra, de amikor kiadnak egy elozo gen-es jatekot es ugy aruljak mintha most jelent volna meg, az gaz.

Csak egy kis osszehasonlitas: Amikor a ps3 megjelent 3 het mulva mar a tv-m alatt volt es 2 ev alatt tobb mint 30 jatekom lett ra (jelenleg mar a 70-en is tul vagyok), mig ps4-en igaz csak nemreg lett ps4-em, de az osszes jatekot megvettem ami erdekes ra es igy van 7 jatekom ra. 7 jatekot lattam arra erdemesnek, h megvegyem egy olyan konzolra ami mar 2 eve a piacon van, holott rengeteg jatek elerheto ra, csak mindegyik remastered szemet vagy PC-re is megjelent.
Ez azert nem mind1 es a legnagyobb baj, h a sok hulye veszi is ezeket es akkor a kiadok ugy vannak vele, h ha vmit el lehet adni 2x is akkor minek csinaljanak ujat, ha a regi is hozza a penzt.
9.
9.
zsocc-nrg
Aki még nem játszott vele annak jó befektetés. Ezzel nincs semmi baj addig ameddig ingyen dobálják annak aki már az alapverziót megvette. Darksiders 2, Van Helsing Final Cut, Vanishing Of Ethan Carter, Metro-k jó példák erre.
8.
8.
DON GONDOCS
#7: +1 Vegyél belőle rögtön 3at hogy érezd a különbséget.
7.
7.
dcba
#3: JO jatekot hozza, ajanlanam meg a Deadpool-t es a Prototype-t meg desszertnek a Darksiders 2-t. Mind-mind incsiklandozo remastered gyongyszemek es darabja csak 39.99 ergo a hulyenek is megeri :D.
6.
6.
dcba
#4: Tokeletesen egyetertek ezek mindegyike nagyon kene, foleg a Die by Sword amit GoG-on megvettem, de egyszeruen keptelen vagyok eletre kelteni Windows 10-en, pedig imadom.
5.
5.
moonborn
#4: Egy új Blood játék jöhetne nyugodtan
4.
4.
Dreadlox
Deus Ex, Heretic 2, Blood 2, Slave Zero, Blade of Darkness, Die by the sword. Csak pár cím ami grafikai tuninggal is megállná a helyét és sztem a régi játékosok 2 pofára zábálnának. De neeeem 2-6 éves címeket kell újítgatni mert a lustaság fél egészség.
3.
3.
crytek
Mivan fogyatékkal éltek? Mit nem értetetek meg mit minek?
Hát a friss embereknek ez még friss cim lesz szebb grafikával újabb 1+ millió eladás minimális munkával. Legjobb bevételi forrás a reduxolás/remake-esítés/akármilyen formában újrakiadás.

Várom ezerrel beszerzem majd a sima mellé.
2.
2.
Chrysh
1.
1.
dcba
SZANALOM A KOBON!!! Komolyan minek athozni minden elozo generaciot a jelenlegire? Ha vki ezekkel akar jatszani vegyen egy ps3-t es vegye meg tized annyiert a jatekot. Komolyan gaz, h mindent athoznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...