Már jövő év elején gyártósorra kerül a Nintendo NX?

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A DigiTimes értesülései szerint már a jövő év első negyedében megkezdődhet a titokzatos Nintendo NX gyártása. A kiotóiak állítólag 20 millió példányt szeretnének piacra dobni 2016 végéig.

Legutóbb a DigiTimes írta azt, miszerint 2016 nyarán kerülhet boltokba a Nintendo újgenerációs masinája, a Nintendo NX, és most szintén ez a magazin szellőztette meg, hogy állítólag a kiotóiak már az év első negyedében gyártósorra küldenék a konzolt, hogy az év végéig elérjék a 20 millió kiszállított darabot.

Ezzel szemben a konzolt gyártó Foxconn Electronics szerint ez nagyon nehezen lesz megoldható, ők csak 10-12 millió egység leszállításában bíznak; igaz, a legújabb hírek szerint az NX egységeit nem csak a Foxconn, de más nagy gyártók is gyártanák, köztük olyan óriásokkal, mint a Macronix, a Pixart Imaging, a Coxon Precise Industrial, a Nishoku Technology, a Delta Technology, a Lingsen Precision Industries és a Jentech.

Digitimes Research szerint jövőre nagyjából 13-18 millió PlayStation 4 és Xbox One talál majd gazdára, így ha a Nintendónak sikerül az NX-ből 10 millió környékén eladnia, akkor ismét versenyképes kihívó lehet a konzolháborúban.

20.
20.
Yanez
#11: Elég szomorú, hogy egy kérdésemből rögtön fanboyos farokméregetést csinálsz.
18.
18.
Norbiii
#17: A híresztelések, és talán a Wii U helyzete miatt ez lehet meglepő, de normál esetben reális dátum lenne! Nem azt mondom, hogy a Wii U-val minden rendben van, de hogy a rosszabb teljesítményben az is közrejátszik, hogy kevesen ismerik és tudnak róla az is biztos! Playstationt, Xboxot mindenki ismeri, Wii U-ról meg sokan sajnos nem is hallottak....

Továbbá, mint írta myrte is, rengeteg jó játék van rá, exkluzívok terén meg nagyon erősen teljesít, szóval a sok hiba ellenére, egy jobb reklámmal talán jobban fogyott volna!
17.
17.
kopic
#14: 2019 ? Az oszt igen koma.:D
15.
15.
myrte
#12: Így van, csak hirtelen ezek jutottak eszembe.

#14: Szerintem is. A kapkodásnak nincs semmi haszna. Ezt a ps4 - xbox one komboból már megtanulhatták a játékosok. De elég csak az AC-re nézni...
14.
14.
tardisen98
Szerintem 2017-ben fog kijönni leghamarabb, de legkésőbb 2019-ben. Mindenesetre én a kiotóiaknak drukkolok.
13.
13.
zozo76hun
most megint gyorsan kiadja a kovetkezo konzolt, aztan ugyanugy jar mint a WII U-val. inkabb varnak az emberek vele, megjonnek az uj XBOX/PS konzolok es a nintendo megint le lesz maradva egy generacioval. ugyanott lesz mint most.
12.
12.
Norbiii
#11: ...Yoshi, Toad....:)
11.
11.
myrte
#5: Több támogatást kapott, mint a hőn szeretett Vita-ád. A Sony már 3 éve le mondott róla. Nekünk meg most jelenik meg a Wii U legjobb játéka, a Xenoblade X. Jövőre, meg a Zelda. Ráadásul idén jött Fatal Frame, Mario Maker, Splatoon. Ha ez halott konzol, akkor a Vita mi? Jah boccs, egy GamePaddá avanzsált valami. Ez aztán a támogatás.
10.
10.
Tartalom nelkul meg lesz love ez a gep is, szoval jo lenne olyan es annyi jatekot csinalni hogy az emberek raalljanak.
9.
9.
DON GONDOCS
#8: De még gyorsan kikell adni legalább 10 játékot mert az utóbbi évben 10 játék jött ki az nx-re ebből 5 remastered 2 indie és 3 free-to-play, gyorsan remastereljétek még a fifakat és assassins creedeket.
8.
8.
Yanez
#7: Azután 1 évre rá, jön az NX2.
7.
7.
DON GONDOCS
Elkezdik gyártani majd nyáron bejelentik és évvégére mehet is boltokba. Már ígyse sok játék jelenik meg wiiura. (talán mert most ráállították a fejlesztőket az NXjátékok fejlesztésére) Nagy a kapkodás.
6.
6.
Csoki80
Kár beleölni a pénzt inkább játékokat csinálnának anélkül nem kell senkinek sem gép...
4.
4.
#1: Az osszes lapba ok gyartjak a tokozast sz'al. barmit veszel kb. tamogatod oket.
Amugy tenyleg elegge barom ceg..
3.
3.
Pedig surgos lenne nekik mert veled egyutt kb 7 nintendo wiiu tulaj van a vilagon kb. :)
2.
2.
Norbiii
Nem hinném, hogy jövőre bármilyen N konzol is jönne, legkorábban szerintem 2017, csoda folytán, esetleg 2016 karácsonya...
1.
1.
winhate
Foxconn.... nincs mit mondani.
"Botrányoktól mentes cég."
Támogassuk csak őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...