Ingyen tölthető a Jade Empire

Az Electronic Arts hónapokkal ezelőtt indított On The House-sorozata decemberben is ingyen tölthető játékkal kedveskedik az Origin-felhasználóknak. Ez pedig nem más, mint a Jade Empire.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#27
Nekem megvan dobozosban, de win7 alatt éppen sikerült elindítani, de fagyott állandóan. Nem ilyen KotoR féle a játékmenet?
#26
1 nap alatt végigjátszottam nagyon rövid, de legalább érdekes volt.
#25
A JE 2-őt nem hivatalosan de törölték anno még azért hogy a csapatot átcsopportosíthassák A ME3 ra azt hiszem egyetlen kép még meg is jelent a jade 2 ről.
#24
#20: Gamer társadalom már csak ilyen, megszoksz vagy megszöksz.

Az, hogy ide kirakod a linket maximum etikátlannak mondható, de más baj nincs vele (ellentétben azokkal akik néha "invite" linkeket böfögnek ide hátha csöppen neki valami).
#23
ShiftyModerátor
Szépen kérek mindenkit, nagyon gyorsan fejezze be a személyeskedést. Engedjük el az eddigieket és inkább térjetek vissza a hír témájához. Köszi!
#22
A játékról (mert arról szól a cikk), jó. Én anno a Fable után ezt szereztem meg és valamiért nekem jobban tetszett. nincs benne ruhacsere, meg mindenféle fegyver ha jól emlékszem. Ebben inkább képességek vannak és kegyetlen jó sztori. A grafika meg fenomenális ahhoz képest, hogy igen csak nem mai darab.
#21
Kimoderált üzenet
#20
#18: Figyelj ha ennyire szúrja a szemed akkor kitudod hagyni ezt a kommentet amit írtam elsőnek. Tényleg csak nektek akartuk a jót de többé nem osztok meg itt egy hírt se. A többiek meg majd máshonnan értesülnek mert te igy látod jónak. Van akinek ez nem tetszik oké. Akkor lépj ki a csoportból is és viszontlátásra.
#19
Kimoderált üzenet
#18
#15: előző kollega legalább értelmesen védi a sajátját, te meg itt b*zirud*zol
#17
#15: hatalmas aciók a konzolokszervizeben, most 60% áron sok játék!!!44négy
gigantikus dlc akciók a ps storeon,50% akció rengeteg dlcre, csak DECEMBER 3IG
akciós csirkefarhát a lehel piacon, most 400 ft kilója
Írjál róla blogot leszarom, csináljátok, fórumozzál, osszad facebookon, szórólapozz, csinálj róla netes / tv reklámot, óriásplakátot. Saját pénzen oké, jófejek vagytok, istenkirályok ember. De híreknél nincs helye kommentben
#16
#14: Hát eddig nem sok a hírel kapcsolatos komment jött! Lehet hogy azért mert már mindenki tudott rólla és ide csak késöbb tették ki?! :O
#15
Kimoderált üzenet
#14
#13: csináljátok, nem érdekel, de a hírről szeretnék véleményeket, kommenteket olvasni, nem egyéb csoportok promozását, és ne sajnálj
#13
#12: Jah és még valami az oldalunk azzal acéllal készült hogy olcsó játékokat osztunk meg veletek hogy ne a bolti áron vegyétek meg marha drágán. Steam, Origin hasonló társai túlságosan drágák. Mi pedig alternatív biztonságos oldalakat nyújtunk ahonnan olcsóbban is meglehet vásárolni eredeti játékokat. Szóval az csak plusz ráadás hogy néha kidobálunk ingyen kulcsokat a tagoknak. Nem hogy örülnél neki inkább. Dehát a mohóság nem ismer határokat.
#12
#9: Sajnállak nagyon. A kulcsokat saját pénzből vesszük. Szóval nem fogunk 1400 embernek játékokat ingyen adni. Ezért vannak nyereményjátékok. Egyébként meg valamit valamiért. Jó hogy nem értesítünk téged ha van egy CD kulcs kirakva. Ha nem tetszik ne olvasd a hozzászólást.
#11
Steamen vettem jó olcsón de win7-en nem ment, azóta tartogatom hogy majd valamikor csinálok valamit az ügyben...
#10
#4: Nálam kevés az fps win 10 alatt.vagy lehet amd kártya miatt(driver)nem tudom.
#9
#7: vagytok 1400an a csoportban és kin van egy cd kulcs vmire, annak jó aki egész nap csak frissítgeti, hátha szerez vmit
#8
#7: megnéztem és megbántam, nem egy hírnél láttam már a hírdetésed, menjél fórumra vagy blogra, ott hírtesd