TGA 2015: Ezek az év játékai

Hiába a bejelentések és az előzetesek, a The Game Awards az év legjobb játékainak díjazásáról szólt elsősorban. Összegyűjtöttük az összes kategória győztesét, és egy listában vonultatjuk fel őket.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#42
Év játéka kategóriában az lett volna a meglepő ha nem a Witcher 3 nyer.
Egyszerüen szenzációs. Sajnos nagyon ritkán csinálnak a fejlesztők ennyire tökéletes játékot. Köszi a lengyel testvéreknek!
#41
#34: Hát ezt én se értem..olyan mintha 6éves zsűrik lettek vna akik ki kiáltják a nyertes címeket..kész vicc az egész.. -.-"
#40
Ez a lista kész röhej enyhén szólva
#39
szerintem a driveclub befért volna a legjobb verseny kategóriába
#38
#37: Ja, reméltem hogy a LiS legalább egyet nyer, bár számomra furcsa, hogy se art direction-re, se zenére még csak nem is jelölték.
#37
Na legalább a LiS is nyert 1 díjat. Splatoonak örülök. Még játszanék is vele ha lenne, hozzá kütyüm.
#34
Splatoonrol neztem vidiket es képtelen vagyok felfogni hogyan nyerhette a legjobb shooter, MP dijat.
#32
vicc ez a lista
SZERINTEM
#30
Az Év játéka Witcher vitán felül, minden benne van ami egy igazán jó játékhoz kell.
A legjobb akció-kaland hát ott valami nagyon félresikerült, akkor már inkább a Tomb Raider vagy Batman. A Legjobb multiplayer meg shooter előtt meg teljesen értetlenül állok, eléggé rétegjáték, ha multi akkor már inkább az old republic vagy Destiny új kiegészítője, hameg shooter Halo5
#29
A legjobban várt játék nálam is a No Man's Sky.:)
Ütni fog, főleg ha Vr-el adják ki!
Esti lefekvés előtt azzal ringatom majd álomba magam. :D
#28
#23: lol ?
FIFA-t soha nem szerettem, CoD új része meg inkább no comment videók alapján.

"A legjobban várt játék, shooter, MP"
Pfffff....hagyjuk inkább. -.-
#27
#25: Visszalépésnek nem nevezném a F4-et, inkább az a helyzet, hogy fikarcnyival sem akart több lenni az elődeinél. Legalábbis az értelmes kritikák azt ecsetelik, hogy bár a kategóriáján belül hozza az elvárt szintet, mégsem érzed azt, hogy mindent beleadtak volna a készítők. Mintha kiégtek volna teljesen, vagy elfogyott volna a lelkesedésük. A CD Projekt esetében pont az ellenkezője van. Látszik, hogy apait-anyait beleadtak a játékukba, és olyan határokat értek el benne, amire jogosan mondják a lenyűgöző szót, szerintem.
#26
W3 megérdemelte bár a Bloodborne nálam egy kicsit előrébb van,de lehet azért mert elfogult vagyok a Souls játékokkal kapcsolatban, meg mert zsáneré vált az a tökéletes (From Sofwere féle) játékmechanika ami a Bloodborne-ban csúcsosodik ki.
#23
YanezModerátor
#22: Miért mert nem a Fifa meg a CoD a győztes, mint máshol?