70 milliónál jár a Worms-sorozat

Hétfőn lesz húszéves a Worms-sorozat, amihez egy szép eladási, illetve letöltési számot is össze tudott hozni a kiadó-fejlesztőcsapat: eddig több mint 70 millió alkalommal vettünk vagy töltöttünk le Worms-játékot.

1995-ös rajta óta számos platformon és több különböző formátumban is tiszteletét tette a Worms-sorozat: teljes értékű számítógépes, illetve konzolos játékként és letölthető mobilos anyagként is találkozhattunk vele, és természetesen több részre is lecsaphattunk ingyen, mikor jótékony kedvében volt a Team 17.

A Worms-sorozatnak az elmúlt 20 évben több mint 70 millió vásárlásra és letöltésre futotta, ezt és magát a huszadik születésnapot leárazásokkal ünnepli majd hétfőn a csapat: az akciós játékokat az Xbox Store-ban, a PlayStation Store-ban, a Steamen és az App Store-ban találjátok meg. Nem mellesleg érdemes követni a srácok Twitter-csatornáját is, ahol folyamatosan érkeznek az ajándékkódok.

A Worms-széria azóta is bővül: a World Party nyáron kapott egy felújított változatot, augusztus vége óta érhető el a mobilos Worms 4, és a jövő elején érkezik a Worms: WMD PC-re és konzolokra.

8 komment - szólj hozzá!