Három bejelentéssel is készült a Double Fine

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A PSX-en kiderült, hogy a Grim Fandango után egy másik LucasArts-klasszikust is remasterel a Double Fine csapata. Érkezik a Full Thottle HD, illetve kapunk egy Psychonauts VR-játékot is - és ez még nem minden!

A Double Fine a PlayStation Experience-en bejelentette, hogy felújítják a régi LucasArts-féle kalandjátékot, a Full Throttle-t. A játék PS4-re és Vitára érkezik valamikor jövőre - a dátum nem véletlen, éppen húszéves a klasszikus cím.

Az augusztusban bejelentett Headlander is meg fog jelenni PlayStation 4-en. A srácok bevallottan a hetvenes évek vicces sci-fijeiből merítettek ihletet ehhez a 2D-s oldalnézetes címhez. Főhősünk az univerzum utolsó emberi lénye, pontosabban csak a feje maradt épségben, a feladatunk pedig az, hogy más testekhez csatlakozva megoldjuk a pályák rejtvényeit.  Megjelenés jövőre.

És most jön a slusszpoén: nem elég, hogy Tim Schaferék a héten leleplezték a Psychonauts 2-t, még egy játék érkezik Raz főszereplésével. Ez lesz a Psychonauts: In the Rhombus of Ruin, ami kizárólag PlayStation VR-ra jelen meg. Hősünket belső nézetből irányíthatjuk és Lili faterját, Truman Zanottót kell megmentenünk benne. Ebben is használnunk kell különleges képességeinket a rengeteg puzzle során. Még a tényleges második rész előtt lecsaphatunk rá.

Végül a Day of the Tentacle Remastered is kapott egy friss előzetest. Az anyag 2016 márciusában érkezik.

2.
2.
zsocc-nrg
Elég nagy kár hogy ez az 1. és 2. rész közti Psychonauts történet VR-only...
1.
1.
Prax
Psychonauts 2 várós, olyan 2 hete játszottam újra az első részével.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...