Final Fantasy VII - epizódokra szabdalva?

A hétvégén friss, már játékmenet-pillanatokat is tartalmazó kedvcsinálóval jelentkezett az idei E3-on bemutatott Final Fantasy VII Remake, amiről egy apró, de nagyon fontos részlet is kiderült.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
Szerintem sokba van a játék.... Nem hiszem, hogy egybe annyit elkérhetnének érte, ami a "megfelelő" hasznot hozza. Engem meg zavarna, hogy a következő epizód, csak jövőhónapban jön, és nem tudnék haladni... Megvárom amíg egybe megvehető lesz (ha valóban fel lesz darabolva).
#9
Amúgy milyen ironikus (előttem is írták) régen azért volt "feldarabolva" mert nem fért rá egy lemezre de megvetted egybe és örültél. Ma mivan? veszel egy játékot Blu rayen 2szer ráférne a játék, de aztis megvágják XD
#8
Nem értem mért kell epizodikussá tenni, ettől függetlenül must-have mert ez egy igazi klasszikus újjáéledése és nem mellesleg nagyon jól néz ki
#7
A hülyének is megéri.
#5
#3: Igen. De csak egyszer kellett fizetni.
#4
3. Igen, 3lemezen volt, de azért az teljesen más, mint ebben az esetben lesz. Akkoriban rengeteg játék volt 2-5lemezen, de ez nem azt jelentette, hogy részenként adták ki őket, hanem hogy nem fértek fel 1lemezre.
#3
Úgy halottam, hogy az eredeti Final Fantasy PSX-en 3 lemezes volt.
#2
fasza.. ennek nemigen örülök..
#1
Jo korai komment :)