PS4-re is jön a Torchlight fejlesztőinek új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Idén augusztusban mutatkozott be a Torchlightot is jegyző Runic Games legújabb játéka, a veszélyes kalandokra invitáló Hob, amiről most hétvégén kiderült, PlayStation 4-re is elérhető lesz.

A Hob egy olyan titokzatos és rejtélyes világban játszódik, ahol a felszínen virágzó virágok, szél fújta zöld mezők és gyönyörű erdősségek várnak ránk. A kezdeti kép azonban csalóka, valójában egy veszélyes világban találjuk magunkat, ahol a föld alatt különös gépek várnak ránk. A játék kezdetén mindenféle információ, háttértörténet, narratíva vagy dialógus nélkül vágunk neki a kalandnak, így a sztori a különböző fejtörők megoldásával, felfedezéseink során fog kiderülni.

Főhősünk egyébként egy támadás áldozataként szerzi majd meg főbb képességeit, köztük egy fémkarral, amivel mágneses mezőt hozhatunk létre, és így magasabb helyekre is feljuthatunk, vagy épp pajzsot csinálhatunk belőle, esetleg a fejtörők megoldásához szükséges tereptárgyakat mozgathatjuk vele. A már felfedezett helyszínek egyébként Rubik-kocka módjára folyamatosan változni fognak, így visszalátogatva is új kalandokban lesz részünk.

A játék bejelentésekor még csak annyit tudtunk, hogy PC mellett konzolokra is meg fog jelenni, de a hétvégén biztossá vált, hogy PlayStation 4-en biztosan játszható lesz a Hob.

3.
3.
mamgu
Olyan keze van mint Hellboynak.
2.
2.
zsocc-nrg
Nagyon tetszik a játékmenet, kíváncsi leszek a történetre
1.
1.
DON GONDOCS
Ez aranyos játéknak tűnik valahogy kiemelkedőbbnek látszik a sok indie címnél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...