Jövő áprilisban jelenik meg a HTC Vive

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Pontosított megjelenési dátumot kapott a HTC és a Valve Vive névre keresztelt VR-szemüvege. A gyártó bejelentése szerint jövő áprilisban kerül boltokba a kiegészítő.

A HTC egy Facebookon írt bejegyzésben erősítette meg, hogy a HTC Vive 2016 áprilisában kerül boltokba, addig a Valve és a HTC is folytatja a munkát, így még az év vége előtt további 7000 fejlesztőknek szánt változatot szórnak szét a stúdiók között.

A most bejelentett dátum részben egybecseng a cég nyáron tett bejelentésével is. Akkor Jeff Gattis, a HTC globális marketingjét összefogó részleg vezetője úgy nyilatkozott, hogy 2015 vége előtt csak korlátozott számban árulják majd a HTC Vive-ot, míg a mindenki számára elérhető változatok csak 2016 elején jelennének meg.

A HTC bejelentése azt is jelenti, hogy a Vive is csatlakozik a jövő évi VR-őrülethez, hiszen a Sony saját fejlesztésű kiegészítője, a korábban Project Morpheus néven ismert PlayStation VR 2016 első felében mutatkozik be, míg az Oculus Rift 2016 első negyedévében debütál.

Már csak egy nyitott kérdés maradt: mennyibe fog kerülni a HTC és a Valve VR-szemüvege?

2.
2.
FreeKatana
Bezzeg Oculus megjelenést nem bírják pontosítani. Árat meg egyik cég se mond, mintha csak az életük múlna rajta.
1.
1.
cannondale
Síszemüvegre rárakni okostelefont. (Sufnituning)

"korlátozott számban árulják majd" aha pfff.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...