Final Fantasy VII Remake - miért lesz többrészes?

A hétvégén új előzetest kaptunk a Final Fantasy VII Remake-ből, és ezzel együtt egy adag információt is sikerült kihúzni a fejlesztőkből - többek között a többrészes felépítést is megindokolták a japánok.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#18
#14: Masra is kijon majd gondolom sanyi nem fizet annyit hogy csak ps re jojjon. Azert is irtak hogy elosszor ps4 re. Szerintem en megvarom amig kijon az egesz es ugy veszem meg. rossz lenne 2 resz kozt varni. Remelem valamilyen formaban hozzavagjak a CC es a DC-is az lenne a tutti . . .
#17
#16: Amúgy ez igaz. Nekem a Life is Strange, a Borderlands is bejött, és a King Quest első része is van olyan jó hogy várom a többit. Ha nem így jönnek, egész biztos jóval rövidebbek lettek volna.
#16
Az eddig epizodikus formában kiadott játékok pont hogy nem voltak lehúzások.
#15
Köszönöm a válaszokat.Nagyon örülök hogy valóban mélyebb üzenete van.Kiváncsi vagyok.
#14
#13: Mármint Pc
#13
#12: Ps és ps4 only.
#12
#9: play it first szerintem az nem only ps4....
#11
Hab
Csak a motoros üldözést, chocobo versenyt, snowboard-ozást és startégiai minijátékot ne vegyék ki. Ezek nagyon különlegessé tették a 7. részt, és máig az egyik kedvenc RPG-m.
#10
A többiek szerintem kb. mindent elmondtak. Zseniális történet, remek harcrendszer, és szerintem Sephiroth az egyik "legjobb" főgonosz aki játékban szerepelt. Én PS3-on is végigtoltam. Remek játék.
#9
Igen, nagyon ütős sztorija van elég mély filozófiai mondanivalóval és (az eredeti) "gumibabás" megjelenés se tévesszen meg senkit: nem gyerekeknek készült (nem a vérre gondolok, mert az nincs). Bár nem lennék meglepve, ha a neccesebb részek a remake-ből ki lennének "felejtve",ma már sokkal szigorúbban cenzúráznak, mint 97-ben.
Csak az bosszant, hogy jövőre vennem kell egy PS4-et is a boxom mellé.
#8
Én gyerekként játszottam vele bátyáimmal, s a sztoriból csak annyit értettem, amennyit elmeséltek. Ez alapján nagyon jó története van. Már ezért megéri.
A másik a mellék küldetések, vagy inkább a mellék főellenségek. Na ez a része nagyon jó és igazi kihívás. Ruby-n kívül mindet meg tudtuk ölni, mára már őt is sikerülne a neten fent lévő anyagoknak hála. De ez 2000-2002 környékén szinte elképzelhetetlen volt, mivel nekünk akkor még nem volt internetünk és eszünkbe sem jutott rákeresni suliban.
#7
#6: Pont azért nem bánom ha több részben adják ki így hamarabb a kezeim közé kaparintom.
De a legjobb akkor is az lenne ha mondjuk jövő tavasszal már megkapnánk az teljeset. :D
Egyébként holnap fogom letölteni ps store-ról az FF 7 hd kiadását mert még sosem játszottam vele.Tényleg olyan jó mint azt másoktól hallom?Ha igen akkor számodra miért jó?Személy szerint picit ódzkodok a jrpg-től de a Ni No Kuni és a Crono Trigger behúzott, remélem itt is ez lesz.Nálam ha hangulatos, erőteljes atmoszférája van a világnak már kilóra megvettek.(meg a jó sztori is számít) =)
#6
#4: Ne viccelj már, a Witcher 3-at 2013-ban !!! jelentették be ( és akkor valószínűleg már zajlott a fejlesztés ) , és többször is eltolták a megjelenését. Persze nem állítom hogy nincs pénzügyi oka is a dolognak, de alsó hangon a 2017 vége lenne a reális kiadás, hiszen nem olyan régen jelentették be. ( Ahogy Te is írtad ) Valószínűleg ők sem akarnak ennyi ideig csak pénzt lapátolni a fejlesztésbe, bevétel nélkül. Másrészt akkor meg az lenne a baj, hogy mennyit kell várni rá.
#5
#4: FF 7!
(bocs)
#4
#3: Igen, ugyanakkor szerintem az is befolyásolhatja hogy sose jönne ki ha megcsinálnák az egészet egyszerre. Max. 2017 második felébe.
Ettől függetlenül szerintem itt egy pénzügyi manőverről van szó, hiszen a Witcher 3 ami tele van tartalommal(200 óra)sem szabdalták fel.
A pénz és a mielőbbi megjelenés miatt lesz epizódikus a Ff4.
#3
#2: Hát manapság ugye mindig erre gondol az ember, de aki játszott az eredeti játékkal, az valamennyire el tudja képzelni mekkora meló azt kompletten a trailerben látott minőségben megcsinálni....
#2
Bullshit. Egyszeruen tobb penzt akarnak lehuzni azzal, hogy 3-4 reszben adjak ki.