Visszatérhet a Star Wars 1313, de nem játékként

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Lucasfilm még nem mondott le teljesen a Star Wars 1313-ról, amely egy sötét hangulatú játék lett volna Boba Fett főszereplésével. A gyártó visszahozná a címet, de nem feltétlenül játékként.

A Slash Filmnek adott interjújában a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy kiemelte, hogy a Star Wars 1313 koncepciós rajzai roppant meggyőzőek voltak, és már rengeteget gondolkoztak azon, hogyan lehetne visszahozni a projektet.

Mint ismert, a Star Wars 1313-at a 2012-es E3-on mutatták be, és egy harmadik személyű nézőpontot használó akció-kalandjáték lett volna Boba Fett főszereplésével. Miután a Disney bezárta a LucasArtsot, a játékot 2013 áprilisában elkaszálták.

Kathleen Kennedy "feltétlenül vissza akarja hozni" a köztudatba a Star Wars 1313-at, méghozzá továbbfejlesztett formában. A játék témái témái rengeteg inspirációt adhatnak a cég jövőbeli projektjeihez, adott esetben még egy önálló Boba Fett-filmhez is. A másik lehetőség persze egy videojáték, de egyelőre semmit sem erősítettek meg az érintettek. Várjuk a fejleményeket!

Jelenleg csak az Electronic Arts készíthet nagygépes Star Wars-játékokat. A Battlefront nemrég jelent meg, és valószínűleg a Visceral címe lesz a következő: ez Amy Hennig és Jade Raymond vezényletével készül, és állítólag az Unchartedra hasonlít.

13.
13.
Futu-Retro
#9: Na igen, a SW Riska Tej maradandó nyomokat hagyott az ártatlan lelki világomban. :) Várom a filmet, de ezektől a reklámoktól már hányni tudnék. Tisztára, mint amikor a Jurassic Park első része ment a mozikban. Mindenen ott volt a JP logo.
9.
9.
delphijos
#8: Elképesztő mi megy SW fronton. Tej, szalámi, májkrém, üdítő, chips.. . És ez csak az amit ma láttam. :)

Egy X-Wing vs Tie Fighter remaket én is hazavinnék amúgy.. :)
8.
8.
Futu-Retro
#7: Köszönöm.:) Titkon mindig egy új X-Wing-re, vagy Dark Forces-ra vártam, de arra már várhatok az idők végezetéig.
Hát jelen állás szerint annyi rókabőrt fognak lehúzni a SW -ról, hogy egy Boba Fett film simán belefér. Az is lehet, hogy a MARVEL sorozatok mintájára TV-s sorozatot csinálnak belőle, mert kell az a mocskos pénz!
7.
7.
roli33
#6: Az szép. Ritkaság! Boba Fett film meg külön nem lesz szerintem. Jelen állás szerint Han Solo spin-off lesz 2018.máj.28-án, abba simán belefér Boba.
6.
6.
Futu-Retro
Nem csodálkoznék rajta, ha a játék sztoriját (ami már gondolom papíron megvolt a LucasArts -nál) felhasználnák a Boba Fett-filmhez, mert hát túl megerőltető lenne számukra egy vadi új forgatókönyvet papírra vetni. A disney továbbra is bekaphatja, mert kaszálta a a Star Wars 1313-at!
Az EA meg végre összedobhatna egy X-Wing játékot. A kilencvenes években vagy 1 teljes éven keresztül csak azzal játszottam, annyira letaglózott. Még mindig megvan a floppy lemezes kiadás: http://futu-retro.hu/wp-content/uploads/2014/09/futu-retro-mukincsek-xwing950.jpg
5.
5.
green01
https://www.youtube.com/watch?v=J_1_Nvn7DPM
4.
4.
Legjobban vart sw jatek volt nalam amikor bemutattak, remelem visszahozzak!
3.
3.
roli33
Hozzák vissza, de lehetőleg játékként!
2.
2.
DON GONDOCS
Hát ez nesze semmi fogd meg jól, a Disney meg mehet a picsába. Igenis meggyőző volt az a trailer a játékból, biztos jó fogadtatása lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...